Правоохоронці затримали винуватця ДТП у центрі Києва, у результаті якого загинула жінка.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що головною причиною трагедії став виїзд чоловіка на червоний сигнал світлофору, де він зіткнувся з іншим автомобілем, внаслідок чого загинула жінка.

Крім того варто додати, що у мережі вже з'явилось відео трагедії, де можна помітити, як Audi раптово таранить Volkswagen, відтискає його вбік і лише набирає швидкість – на площі дивом розминається з автівками, що їдуть напереріз, і мчить далі – просто в автомобілі, які стоять на світлофорі.

Доволі серйозна #ДТП сталася на площі Перемоги: #Audi (#AA2888BE) та #Daewoo (#AA1221PB). Водії, які зупинилися для...

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 31 januari 2019

Також відзначається, що поки медики рятували жінку, водій Audi то сидів в салоні свого авто, то з кимось спілкувався телефоном. Після винуватця ДТП і ще одного з водіїв шпиталізували. Наразі відомо, що за кермом Audi був 29-річний столичний бізнесмен Олексій Сахаров. Палату підозрюваного охороняють силовики, невдовзі суд визначить, чи перебуватиме він під вартою.

Відзначається, що за результатом незрозумілих маневрів п’ять автомобілів було розтрощено, проте найбільший удар прийшовся на Mazda. Медики забирають кермувальницю, але врятувати жінку не вдається.

Разом з тим варто відзначити, що в Київському районному суді Харкова відбувся прорив. Суддя Віктор Попрас оголосив про завершення стадії допиту експертів та про перехід до судових дебатів.

Суддя оголосив, що дебати почнуться 6 лютого 2019 року в 14.00 і орієнтовно затягнуться на кілька днів. У дебатах може брати участь в тому числі і потерпіла сторона сім'ї загиблих, постраждалих і представники.

Представники обвинувачення не заперечували проти дати 6 лютого. Адвокат підсудної Зайцевої Юлія Козир заявила, що їх влаштує дата 6 або 11 лютого.

Судові дебати — одна з завершальних стадій судового засідання. Після дебатів процедура передбачає виступ підсудних і оголошення вироку.

ДТП в Харкові відбулося 18 жовтня 2017 року. Біля пішохідного переходу Volkswagen Touareg Геннадія Дронова зіткнувся з автомобілем Lexus Олени Зайцевої і виїхав на тротуар. Там були насмерть збили п'ять пішоходів, ще одна постраждала померла в лікарні. На лаві підсудних двоє водіїв. Справа слухається в суді з лютого 2018 року.

Крім того варто додати, що у середу, 30 січня, пізно ввечері на трасі з Кам'янського в Дніпро зіткнулися автомобілі Renault і TATA. Водій Renault згорів живцем у результаті аварії.

ДТП сталося на трасі, що веде в Кам'янське. За словами поліцейських, попередньо, вантажний автомобіль TATA прямувала в Дніпро. Водій не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де в цей момент в бік Кам'янського їхав автомобіль Renault. В результаті цього відбулося зіткнення.

Водія вантажного автомобіля госпіталізували в лікарню. Чоловік перебував у свідомості, за попередньою інформацією, у нього перелом ноги. Водія легкового автомобіля врятувати не вдалося. Він згорів живцем у салоні авто, особа загиблого встановлюється.

Нагадаємо, страшна ДТП шокувала Київ жорстокістю.

Як повідомляв "Знай.ua", Іван Ургант розбився у ДТП.

Також "Знай.ua" писав, що шалений мікроавтобус у Черкасах зніс дівчину на пішоходному переході.

Чоловік, який спричинив смертельну ДТП у Києві, був під дією наркотиків – МВС