Переможниця Євробачення-2018, співачка з Ізраїлю Нетта Барзілай виклала кліп на пісню Bassa Sababa. Відео було знято в грудні 2018 року в декількох частинах Києва. Про це повідомив портал "Бізнес.медіа"

Так, на відео можна розглянути Борщагівку (Святошинський район), Дарницький міст і бібліотеку Вернадського (Голосіївський район). За сюжетом кліпу, співачка в ролі нареченої наздоганяє втікача нареченого. Спочатку вона ефектно виїжджає з порталу у вигляді голови на Борщагівці і мчить на блідо-рожевою машині по Дарницькому мосту. Частина кадрів була знята в інтер'єрах бібліотеки імені Вернадського. Варто підкреслити, що бібліотека Вернадського - один з найяскравіших пам'яток радянського модернізму.

До слова, Дарницький міст вже раніше з'являвся в кліпі американської співачки Майлі Сайрус.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям "Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", мегапопулярні український гурт KAZKA, яка є учасником Національного відбору на "Євробачення", на днях розсекретила назву конкурсної пісні "APART" і офіційно представила композицію. За кілька годин до прем'єри хакери злили в мережу піратську версію пісні, яку KAZKA виконувала в одному з київських клубів. Музиканти в Instagram закликали прихильників не слухати неякісний контент, а дочекатися офіційного релізу.

Також портал "Знай.ua" писав про те, що скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим гостем з Криму в своєму особняку, яким в результаті виявився бізнесмен. Так, артистка влаштувала чоловікові досить привітний прийом, накривши стіл з вином і пріодевшісь в коротеньку сукню і панчохи.

Ще "Знай.ua" писав про те, як в Шевченківському райсуді міста Києва 31 січня відбулося закрите засідання у справі про розлучення співачки українського походження Ані Лорак і її чоловіка-бізнесмена Мурата Налчаджиоглу.
Адвокати коментарів не давали, але згодом стало відомо - пару все ж розвели. Скандал навколо сім'ї розгорівся тоді, коли Мурата нібито помітили в одному з нічних клубів Києва в компанії 26-річної киянки Яни Бєляєвої.