У київському метро сталась надзвичайна подія. З центральних станцій терміново всіх евакуювали, приміщення оточили правоохоронці.

Про це повідомило керівництво столичної підземки.

Відомо, що інцидент стався вранці у середу, 31 січня, на станціях "Хрещатик" та "Майдан Незалежності".

Входи та виходи перекрили, не працюють переходи. Людей терміново вивели в більш безпечне місце.

метро

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За попередніми даними, надійшло повідомлення про можливий вибух.

Вибухотехніки провели огляд станції та повідомили, що небезпечних предметів не виявили.

Станцію відкриють для обслуговування пасажирів у звичайному режимі після 10.30 ранку.

перевірка станцій метро

Нагадаємо, водій авто пересів в метро і склав цілий список скарг.

Як написав на сторінці у Facebook юрист Михайло Шнайдер, днями він також спустився у підземку через "нельотну погоду" і, давно не бувши у метро, неприємно здивувався умовами:

"І потрапив я в самий час пік. А тепер трохи свіжих вражень. По-перше, один жетончик в руки це дійсно жорстко. По-друге, натовп на платформі просто вражає уяву. По-третє, сніг на сходах підземного переходу треба хоч іноді прибирати. Тому я хочу порадити нашій міський владі: прибрати обмеження на продаж жетонів, збільшити кількість поїздів метро і ретельніше контролювати прибирання переходів метрополітену. Сподіваюся хлопці з великих кабінетів мене почують. І не просто почують, а й зроблять ..", - підкреслив Шнайдер.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", на днях дивний інцидент стався на станції "Площа Льва Толстого". Раптово перестали працювати нові турнікети, які почали функціонувати зовсім нещодавно.

За словами представника КП "Київський метрополітен" причиною закриття нових турнікетів на станції метро "Площа Льва Толстого" стала необхідність додаткових налаштувань системи. Нею займаються фахівці.

Також "Знай.uа" писав про те, що поліція бере головний вокзал України під цілодобову охорону.

Дивіться: Все, що ви не знали про київську підземку