В українській столиці стався жахливий інцидент. Так, 30 січня приблизно о 13:30 біля будинку по вулиці Мілютенка перехожі виявили бездиханне тіло чоловіка. Люди викликали наряд копів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ.

За інформацією журналістів, померлому було 72 роки. Спочатку сусіди припускали, що чоловік впав з висоти, так як труп лежав прямо під дев'ятиповерховим будинком.

На Лесном массиве обнаружили труп мужчины

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 30 januari 2019

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Проте поліцейські не виявили на тілі ушкоджень. Пізніше свідки розповіли, що чоловік йшов з магазину додому, сів на лавочку, схопився за серце і впав.

Медикам залишалося лише констатувати смерть. На лавочці залишилися лежати пакети з мандаринами, в яких лежало близько 7 гривень готівкою. Біля тіла чергував екіпаж патрульних, на місце викликали слідчо-оперативну групу. Точну причину смерті встановить слідство.

Варто нагадати, що в Хакасії рідні бабуся з дідусем спалили в печі свого онука, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння. Обвуглений труп хлопчика було знайдено в печі. Інцидент стався, поки мати 11-річного хлопчика знаходилася в сусідньому селі. Як повідомило управління слідчого комітету Хакасії, жахливий злочин стався у селі Харой Таштипського району республіки. Про інцидент стало відомо від місцевих ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківському суді анонсували розгляд справи сім'ї канібалів, які розчленували та з'їли колишнього прапорщика міліції: їх звинувачують у вбивстві з особливою жорстокістю за попередньою змовою.

У повідомленні нагадують, що 11 жовтня 2018 року в Немишлянському районі Харкова двірник знайшов чоловіче тіло без голови. При огляді поліцією виявилося, що у тіла немає не тільки голови: зі спини, ніг, живота було зрізано великі шматки, була відсутня і частина нутрощів.

Нагадаємо, в Росії переплутали небіжчиків і поховали не того.

Як повідомляв Знай.uа неадекват вбив власну сім'ю і пішов розстрілювати перехожих.

Знай.uа писав, здичавілі бойовики підірвали автобус з поліцейськими.