У 9-поверхівці Києва спалахнула пожежа, яка миттєво заблокувала усіх мешканців будинку.

Інцидент трапився 27 січня близько 22:00 в Подільському районі. Дим швидко затягнув під'їзд і заблокував людей в квартирах. Про це інформує сайт kiev.informator.

Через надзвичайну подію, від вогню постраждав чоловік з обмеженими можливостями.

"Полум'я спалахнуло в квартирі на першому рівні багатоповерхівки. У цей момент там спав співмешканець господарки, чоловік має інвалідність. Сусіди відчули запах диму, а вже через кілька хвилин вогонь охопив усе приміщення. На щастя, які прибули на місце рятувальники оперативно витягли чоловіка з палаючої квартири і передали медикам. Попередньо, у нього невеликі опіки і отруєння димом", - йдеться у повідомленні ресурсу.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За лічені хвилини дим огорнув увесь під'їзд і став потрапляти в квартири. Жителі намагалися вийти на покинути будинок, проте у під'їзді була "нульова видимість", і дихати було неможливо.

"Частина людей вибралися самостійно, інших виводили пожежні. На вулицю евакуювали близько 30 осіб, серед яких діти. Господиня згорілої квартири разом зі своїм співмешканцем регулярно випивали", розповіли мешканці будинку.

Зазначається, що на місці події працювало 6 одиниць пожежної техніки, два авто швидкої допомоги, рятувальники КАРС і патрульна поліція. Для ліквідації вогню задіяли близько 20 чоловік особового складу.

На Виноградаре горит квартира: есть пострадавшие

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 27 januari 2019

Нагадаємо, у ніч на суботу, 26 січня у дворі 16-поверхового житлового будинку, який розташований на вул. Барбюса, 5в, в автомобілі Lexus виникла пожежа. Про це стало відомо з повідомлення Держслужби з питань надзвичайних ситуацій.

Як повідомляв портал "Знай.иа": у центрі Львова на території різдвяного ярмарку сталася пожежа, про що стало відомо з повідомлення в місцевому ЗМІ. Як стало відомо, пожежа почалася вдень у вівторок, 22 січня, в одному з будиночків ресторану "Реберня", який розташований біля Оперного театру.

ТакожЗнай.иа" писав, що у підмосковному місті Балашиха стався вибух у сімнадцатиповерховому будинку. На даний момент інформації про поранених і загиблих немає, при цьому правоохоронні органи не підтверджують теракт. Примітно, що будинок був зовсім новим і зданий в експлуатацію в 2018 році. Крім того, споруда не була газифікована.