В мережу потрапило відео, на якому в самому центрі Києва біля ТРЦ «Арена Сіті» підлітки жорстоко побили людину. На кадрах ролика можна побачити, як невідомі б'ють людину, що лежить на землі. Про це стало відомо завдяки повідомленню на сторінці Facebook-спільноти Київ Оперативний.

В повідомленні з опублікованим відео говориться: "Центр Києва, біля "Арена Сіті": невідомі підлітки натовпом б'ють одного, лежачого… Причини такої поведінки поки невідомі, свідки стверджують, що нападники кажуть "ми чеченці, Ви не знаєте з ким зв'язалися". Викликали швидку і поліцію. Між тим, всі нападники з місця події пішли. Шукаємо свідків початку конфлікту".

Варто відзначити, що бійки підлітків не рідкість у Києві та Київській області. Зокрема, не так давно правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом побиття школяркою 14-річної дівчинки, яка проживає в селі Вишеньки Бориспільського району Київської області. У поліції розповіли, що конфлікт між школярками виник з причини поширення неправдивих чуток. В результаті агресивно налаштована дівчина викликала з уроку 14-річну дівчину і почала бити її прямо в коридорі, принижуючи при цьому нецензурними словами. У школі сварку припинила вчителька.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Саакашвілі готовий підтримати будь-якого кандидата в президенти України, який не дозволить Петру Порошенку обійняти цю посаду. Як заявив сам політик, він привітав б і Зеленського, і Тимошенко, і Гриценко, і Садового. Він вважає, що це в будь-якому випадку буде оновлення, яке вразить систему. Також він підкреслив, що другий термін Порошенко – це кінець української державності.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Варшаві українська мова з'явиться в автоматах з продажу квитків на громадський транспорт. Як стало відомо, це викликано десятками тисяч українців, які проживають у столиці Польщі, працюють, навчаються і платять податки.

Також "Знай.uа" писав, що харківська СБУ затримала бойовика самопроголошеної республіки, у якого вдома знайшли цілий арсенал зброї.

Відео 18+ Центр міста Києва, поблизу «Арена Сіті»: невідомі підлітки товпою бьют одного, лежачого... Причини такої поведінки поки невідомі, свідки стверджують, що нападники кажуть «мы чеченцы, вы не знаете с кем связались». Викликали швидку і поліцію. Тим часом, всі нападники з місця події пішли. Шукаємо свідків початку конфлікту.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 26 januari 2019