У мережі з'явилися фотографії однієї з лікарняних палат Києва. І стан приміщення залишає бажати кращого. Справа навіть не в чистоті, а знаходиться в таких умовах, тим більше хворим людям, просто небезпечно для здоров'я і навіть життя.

Знімки нелюдських умов опублікувала донька одного з пацієнтів цієї лікарні. На них можна помітити тріснуті стіни, відвалюється штукатурку, відсутність розеток і оголені дроти і не тільки.

При цьому дана палата призначена для пацієнтів після реанімації і знаходиться в лікарні швидкої допомоги.

"БСП..особистий привіт Уляні Супрун і всьому уряду!!Вам не соромно? Подивіться де і як лежать люди після реанімації. Вітчиму погано стало, він АТОшник, повернувся додому з контузією, впав, крововилив у мозок", — підписала фото Ганна Осипова.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Користувачі мережі обурилися "комфортабельністю" та умовами палати однієї з київських лікарень.

"Жах!!! Анюта, на жаль, напевно їм не соромно. Ми їздимо в неврологію на Богатирську, там дітки лежать…А вдень таргани бігають по палатах, як ніби вони там теж лікуються", "В такій палаті лежить боєць АТО, який перед вихідними, затяжними потрапив по швидкій", "Тварюки!", "Який жах!Цікаво,чи керівництво лікарні щось робило,щоб було краще?!Це головний лікар мав би зробити ті фото і лист прохання до місцевої влади,до Супрун,до депутатів", "У цих покидьків сорому немає», — коментують користувачі соцмережі.

Нагадаємо, стала відома причина страшної епідемії кору в Україні: немає навіть в спеціальних аптеках.

Ось вже довгий час в Україні лютує епідемія кору.

Як повідомляв Знай. ua, медики пояснили, чому епідемія кору стрімко охоплює України: скотилися минулого століття. Вчений зазначає, що якщо не прийняти заходів, то ситуація може бути сумна.

Знай. ua писав, що президента терміново прооперують: що сталося і хто його замінить. Президенту доведеться залишити посаду на 48 годин.