В українській столиці стався нещасний випадок. Так, на станції метро "Театральна" помер чоловік. Відомо, що тіло знаходилося на пероні. Екстрені служби отримали повідомлення про НП приблизно о 15.40.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, чоловік чекав на поїзд, йому несподівано стало зле і працівники станції викликали швидку допомогу. Тим не менш, нажаль, бригада медиків констатувала смерть.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

За інформацією поліцейських, чоловікові на вигляд приблизно 60 років. На даний момент його особистість не встановлено, можливо, померлий був безхатченком. Що стало причиною смерті — встановить слідство. На місці працювали медики, поліція та слідчо-оперативна група.

Варто нагадати, що з початку 2019 року в Україні вже зареєстровано другий випадок захворювання на малярію, і знову у Львові. Цього разу місцевий житель підхопив небезпечну інфекцію під час відпочинку на Філіппінах. Сезон комарів: руйнуємо головні міфи про монстрів-кровопийців. Жителя Львова госпіталізували 23 січня. Лікарі оцінюють його стан як середнього ступеня тяжкості.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Росії під час концерту на сцені померла одна з виконавиць. Жінці стало зле під час співу на сцені, у неї зупинилося серце. Зазначається, що на очах у публіки померла 55-річна педагог з вокалу та керівник татарського ансамблю "Карлигач".

"Фанія Халиуллова просто впала під час виконання однієї з композицій. Медики, які приїхали на виклик, нічим допомогти не змогли. Констатували смерть від зупинки серця", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, донька кримінального авторитета влаштувала зону в школі: б'є дітей, відбирає телефони.

Як повідомляв Знай.uа жорстока парочка українських заробітчан влаштувала криваву баню в Польщі.

Знай.uа писав, кияни отоварювалися разом з трупом охоронця: жахливий інцидент зняла камера.