У Києві вже тривалий час функціонує об'єднання для активної молоді, котра займається нагальними проблемами міста. Втім, нещодавно останній прихисток небайдужих людей почало заливати водою.

І поки мер міста Віталій Кличко займається планами будівництва метро на Троєщину і Виноградар, просто у нього під носом люди змушені своїми силами ліквідувати потоп.

Про це повідомив на сторінці у Facebook голова Громадської організації "Об'єднана молодь майбутнього" Тарас Рибаченко. Він запевняє, що представники установи неодноразово направляли скарги до компетентних органів, втім жодного результату це не дало.

"Набридло! Знову провладні посіпаки депутатів Святошинського району роблять усе щоб завадити молоді розвиватися. В котре Центр молодіжного розвитку заливає водою!!!(Вода прибуває через стіни) Команда #обєднанамолодьмайбутнього та я особисто не одноразово зверталися до органів влади, але кому яке діло. Їм не потрібна розумна молодь!!! Їм потрібні тупі та безвольні люди. Нас цим не зламати!!! Чекаємо поки Вони там розберуться хто повинен чистити каналізації. P.s. Дякую молоді що зараз допомагає відкачувати воду", - написав Рибаченко, додавши знімок на підтвердження своїх слів.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

До речі, такі випадки непоодинокі, тому треба знати, як діяти.

Отже, якщо стався прорив водопроводу, в цьому трапляється, мається на увазі ушкодження саме труби, а не крана, то необхідно дзвонити в керуючу організацію.

Оскільки саме керуюча організація або ж ЖКХ відповідають за стояк водопроводу і за ділянку горизонтальної розводки до першого стояка.

Ви можете набрати або ту, або іншу організацію, саме вони повинні відповідати за наслідки, що виникли в результаті аварійної ситуації.

Якщо аварійна ситуація наздогнала вас в нічний час або в період свят, то сенсу дзвонити в ЖКХ або керуючу організацію немає, оскільки в ці дні вам вони навряд чи допоможуть, та й не відповість навіть ніхто на телефонний дзвінок – в офісі зазвичай нікого немає.

Якщо ви виявили, що в підвалі прорвало трубу каналізації, то в першу чергу, природно, необхідно повідомити в керуючу службу або ЖКХ, які повинні вислати аварійну бригаду і усунути несправність.

Потім ви повинні перекрити стояк з водою і попередити інших мешканців будинку, щоб вони не змивали воду в каналізацію.

Дивіться: Великий потоп у Києві: 1,5 м води в переходах

Нагадаємо, київський міський голова Віталій Кличко заявив, що на Подільсько-Воскресенському мосту запустять автомобільне сполучення приблизно через півтора-два роки.

Як повідомляв "Знай.ua", в центрі Києва військовий МАЗ врізався в Renault. Також "Знай.ua" писав, журналісти відвідали засідання постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку та дізналися, які кошти передбачаються у подальшому на освітлення столичних вулиць.