У Києві випадковий перехожий заступився за жінку під час вуличної сварки подружжя, за що отримав кулю.

Після інциденту постраждалого госпіталізували до лікарні, а стрільця забрали до поліції. Про це 20 січня повідомляє столична поліція, передає ТСН.

Зазначається, що бійка зі стріляниною сталася на вулиці Тампере. 35-річний киянин побачив, як на вулиці виник конфлікт між подружжям, який переріс у штовханину та бійку.

"Свідок події вирішив захистити незнайому жінку. Однак чоловік агресивно відреагував на зауваження та вдарив потерпілого. Після цього дістав пістолет, попередньо - травматичний, та вистрілив у 35-річного місцевого мешканця", - розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Крім того, правоохоронці повідомили, що 57-річного стрільця затримали на місці та доставили до територіального управління поліції.

Чоловікові, який стріляв у перехожого загрожує кримінальна відповідальність за хуліганство.

Нагадаємо, ультрас влаштували солодке життя малолітнім покидькам, що гамселили людей у центрі Києва.

Поки поліція вагається та розбирається, київські ультрас розшукали учасників банди підлітків, які "відзначилися" нападами на перехожих у центрі столиці. "Діток" змусили публічно покаятися за свої дії.

Увечері 15 січня біля входу на станцію метро "Палац спорту" група з 10-15 підлітків збила з ніг чоловіка і влаштували групове побиття.

Наступною постраждалою стала киянка Ілона Силенко, яка, ставши свідком інциденту, спробувала втрутитися. Саме вона й опублікувала відео зі звірствами банди неповнолітніх. Кадри вражають дитячою агресією, особливо жорстокістю неповнолітніх дівчат.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Росії школярі ледь не вбили викладачку.

Також Знай.ua писав, у Києві копи схопили на вулиці чоловіка і вибивали зізнання