У столиці сталося звіряче вбивство тварини - на одній з київських вулиць невідомий чоловік вистрелив у собаку з притулку і зник, про що повідомляє Інформатор з посиланням на пост активістки Елі Гасимової в Facebook. При цьому очевидці розповідають, що стрільба з цієї машини ведеться не в перший раз.

Тварину застрелили в п'ятницю, 18 січня, коли з сріблястої Audi чоловік на очах у свідків вистрілив у собаку-мешканця притулку. Після цього автомобіль зник. Еля Гасимова стверджує, що це не перший раз, коли автомобіль з такими номерними знаками був помічений за вчиненням цього ж діяння. У перший раз Audi з номером АА 4440 СХ потрапив у поле зору активістів в 2016 році і в той раз очевидці також подали заяву в поліцію.

Ось оригінал повідомлення Гасимової: "Київ!!! Сьогодні 18.01.19 одну з моїх підопічних собак застрелили з машини Audi AA 4440 СХ сріблястого кольору, в 14:00 на очах у свідка зупинилася машина, відкрив вікно і вистрілив у собаку і відразу поїхав. Це вже не перша собака яку застрелили, два рази були свідки, що стріляли з Audi АА 4440 СХ, перший випадок коли була помічена ця машина 31.12.16, викликали міліцію, написали заяву, віддали собаку на розтин витягли кулю, але результату не було. З нами ніхто не зв'язався! Сьогодні все повторилося (( знову Викликали міліцію, написали заяву. Це була одна із самих добрих собак, яка любила всіх без винятку. Вона була дуже розумна, добра, ласкава. Любила людей, дітей, котів, собак, ВСІХ!!! Скільки буде творитися цей бєспрєдєл. Скільки ці козли будуть вбивати і відчувати безкарність?! Коли в нашій країні будуть працювати ЗАКОНИ?! За що повинні страждати не в чому невинні тварини? За що? Це не перша собака яку вбивають, і немає ніякого покарання. Є докази, факти, свідки, заяви, а покарання немає. Білий день на вулиці, дістають зброю і стріляють. Хто дасть гарантії, що завтра не вб'ють ще одну собаку, людину, дитину? Допоможіть поширити інформацію, допоможіть домогтися правосуддя. Це не можна так залишати!!!"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пост Гасимової викликав значний резонанс. Як сама активістка, так і читачі відзначали, що ця ситуація їх сильно лякає. Причому викликає страх не тільки сам факт стрілянини, але і те, що невідомий дозволяє собі робити це нікого не соромлячись при світлі дня.

Варто відзначити, що на наступний день, 19 січня, з'явилася інформація про те, що ймовірного вбивцю собаки вдалося впізнати.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що співробітники прикордонної служби прикрили злочинну схему двох метикованих українців.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Володимир Зеленський відверто розповів про чинний на території Росії бізнес.

Також "Знай.uа" писав, що у центрі Харкова на жінку впала брила льоду, після чого її доставили з численними травмами в лікарню.