Батько київського школяра, який у четвер, 17 січня, жорстоко побив учителя фізкультури, сам прийшов до поліції.

поліція
поліція

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

У відділку чоловік з'явився разом адвокатом, кажуть журналісти. Справу уже внесли до реєстру за статтею "Навмисне завдання тілесних ушкоджень".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Подробиці розмови батька та адвокати з правоохоронцями поки невідомі.

Варто нагадати, що конфлікт розгорівся у одній із престижних столичних гімназій, коли четверокласник поскаржився батькові на вчителя фізкультури. Нібито педагог кричав на учня і довів його до сліз. Пізніше вчитель вибачився і перед учнем, і перед батьком, однак це не заспокоїло розлюченого чоловіка.

школа
школа

Той спершу вдарив викладача на шкільному подвір'ї, а потім добивав за територією ліцею. Зараз вчитель у лікарні, у нього численні гематоми, надрив легенів та струс мозку.

Нагадаємо, поліція Одеської області відкрила кримінальне провадження за фактом побиття дітей.

Жорстоку поведінку вчительки зафіксовано на відео, розповсюдженому у мережі.

Про інцидент повідомляє прес-служба поліції області. З'ясувалось, що подія мала місце у 2016 році на території Біляївського району. Працівники поліції встановили особу правопорушниці. Жінка зізналася у вчиненому.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у селі Верхня Грабівниця, Воловецького району відбувся мітинг.

Мешканці сільської глибинки вимагають звільнити директора початковоі школи Наталію Сегедій, через те, що остання нібито побила третьокласника Ярослава Пастушенка.

"Очільниці освітнього закладу на робочому місці немає,- вона на лікарняному. У відділі освіти Воловецької райдержадміністраціі за фактом побиття проводять службове розслідування", - зазначили у спільноті.

школа
школа

Начальник відділу Наталія Шутка розповідає, що Наталія Сегедій дала пояснення стосовно інциденту. Каже, що директорка заперечує факт побиття підлітка,мовляв дитина бігла і випадково наткнулася на її руку. Тим часом у прокуратурі відкрили кримінальне провадження.

Також Знай.ua писав про те, що у Росії школярі ледь не вбили викладачку.