У столичній підземці терміново зупинили рух та закрили кілька станцій метро. Причиною стала поломка потяга.
Про це повідомили в адмінстрації Київського метрополітену.

Поломка поїзда стала причиною того, що на зеленій гілці київського метрополітену закриті на вхід три станції.

Пасажири на зеленій гілці столичного метрополітену можуть вирушити лише від кінцевої станції "Червоний хутір" до центру міста. Далі станції "Золоті ворота" потяг не йде, пасажирам доводиться виходити та шукати альтернативні шляхи.

Станції "Дорогожичі", "Сирець" і "Лук'янівська" закриті для входу та виходу пасажирів. В адміністрації підземки пояснили, що зламався один з поїздів.

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Про відкриття руху у звичайному режимі у прес-службі метро повідомлять додатково.

Пасажирів просять враховувати обставини та заздалегідь планувати свій маршрут, користуючись альтернативними видами транспорту.

Нагадаємо, у Києві біля станції метро "Університет", на території ботанічного саду безпритульного чоловіка жорстоко побили та підрізали.

Як повідомляв раніше Знай.ua, приміський поїзд "Суми-Смородине" наїхав на людину неподалік медичного центру "Флоріс". На місці події працюють поліція та рятувальники. Чоловіка вдалося врятувати. Його госпіталізували в лікарню.

Також Знай.ua писав, що в столиці любитель екстремальних розваг просто ліг на рейки. Інцидент стався в столичному метро на станції "Палац спорту" у неділю, 6 січня. Відео інциденту в мережу виклали очевидці.

Дивіться: чергова трагедія шокувала пасажирів столичного метрополітену