У популярному сервісі лагодження техніки Apple в Києві у клієнтки вкрали дорогий ноутбук і просять не писати заяву в поліцію. Постраждала дівчина написала про це у своєму Facebook.

ИСТОРИЯ О ТОМ, КАК У МЕНЯ УКРАЛИ НОУТБУК В СЕРВИСНОМ ЦЕНТРЕ R APPLE.PRO (буду благодарна за распространение...

Geplaatst door Anna Vynnychenko op Donderdag 17 januari 2019

"В ніч з 6 на 7 січня я випадково розлила на свій Macbook воду ... Здала ноут в найближчий відкритий сервісний центр - R Apple.pro (https://www.r-apple.pro/ ), який знаходиться на Прорізній, 5. Там ноутбук у мене взяли, сказали, що все лагодиться і що мене наберуть. Сказали, що ремонт буде коштувати 600 доларів, але зможуть зробити знижку на 40-50 баксів. Я погодилася на ремонт і тут почалося. Кожен день мені говорили, що "ми боремося за життя вашого ноутбука". в результаті, 11 січня, в п'ятницю, сказали, що все, що залишилося полагодити - це авторегулятор яскравості. 13 січня зі мною не виходили на зв'язок цілий день, поки я таки не достукалася до менеджера компанії і він не повідомив мені, що ноут все ще в ремонті і в ньому не працює якийсь контролер, і знову не виходили на зв'язок. Потім виявилося, що це нібито все той же контролер автояскравості, який в п'ятницю ніби вже був робочим. Сказали, що ось завтра до 14:00 обіцяють повернути. На наступний день, 14 січня, від мене не брали трубку, а потім передзвонили і сказали, що майстер, з яким працював сервіс, вкрав мій ноутбук, разом з ще купою техніки і нутрощів і зник в невідомому напрямку ".

Повідомляється, що дівчину попросили не писати заяву і не сказали ані ПІБмайстра, який вкрав ноутбук, ані менеджера. Дівчина йде в поліцію і розповідає всю історію. Оперуповноважений дзвонить в сервісний центр і домовляється про повернення ноутбука до вечора 16 січня. Заяву не приймає.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"О 17:50 16 січня я дзвоню в сервісний центр, де той же менеджер каже мені, що він з 11 ранку чекає на оперуповноваженого, щоб поїхати і забрати ноутбук, тому що вони визначили місце його знаходження, а їхати туди без поліції буде неправомірно. Я дзвоню поліцейському Максиму Сушко, а він каже, що мені повинні доставити ноутбук в центр кур'єрською доставкою. В центрі кажуть, що це маячня і людина, у якого ноутбук, не виходить на зв'язок. Я повідомляю це поліцейському, він мені передзвонює і просить терміново приїхати до відділку. У сервісному центрі менеджер просить мене сказати поліцейському, що я захворіла і не їхати, бо в поліції мені ноут не повернуть".

Після цього дівчина знову їде в поліцію, де оперуповноваженого немає на місці.

"Я чекаю його приблизно 2-2,5 години. У проміжку мене викликають до іншого слідчого, ім'я якого я не знаю і який спробував взяти у мене заяву, але йому в терміновому порядку довелося когось там оформляти, тому він відправив мене назад чекати Максима Сушко. Максим Сушко приїхав, все ж прийняв у мене заяву і сказав, що вони знають, де людина перебуває і що все буде нормально і що я повинна буду заплатити сервісному центру за ремонт, а центр виплатить мені моральну компенсацію. Чому, якщо вони знають, де знаходиться людина з краденою технікою, вони ще не там - я не знаю".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з перших чисел нового року українці можуть зіткнутися з цієї побутової катастрофою.

Як повідомляв портал "Знай.uа": фахівці з Інституту колоїдної хімії та хімії води прийшли до висновку, що з українських водопровідних кранів тече неякісна вода.

Також Знай.uа писав, що початок демонтажу Шулявського мосту в черговий раз перенесли.