У столиці поруч з пабом побилися дві компанії молодих людей на підпитку.

Інцидент стався вночі 15 січня, на проспекті Академіка Глушкова, у місцевому пабі "Портер". У результаті п'яної бійки є постраждалі, передає сайт "Інформатор".

Зазначається, що бійка почалася в пабі, після чого компанії вискочили на вулицю, де сутичка продовжилася біля заправки GLUSCO.

"Забіяки використовували палиці, одному з учасників бійки проломили голову пляшкою шампанського, а інший дебошир стріляв у повітря зі стартового пістолета", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Згодом один з учасників бійки втратив свідомість.

Поліція повідомляє, що всього билися шість чоловік, кілька з них постраждали.

Медики надали постраждалим першу допомогу. Патрульні з'ясовували подробиці НП.

Нагадаємо, у київській піцерії Mister Cat на вулиці Срібнокільська на чоловіка напали після того, як він зтанцював лезгінку.

Йому вистрілили в спину з травматичного пістолета після того, як він станцював у закладі.

Компанія з чотирьох хлопців і дівчат відпочивала в піцерії. Один з них вирішив станцювати лезгінку в закладі, це не сподобалося іншій компанії з трьох чоловіків. Коли танцюрист вийшов покурити, вони підійшли до нього і пред'явили претензії з приводу танцю, через що виникла словесна перепалка з бійкою.

Також ми писали, що під Одесою чоловік розправився з дружиною і дочкою з особливостями розвитку. Кажуть, що до такого жахливого кроку главу сім'ї довела втрата роботи.

Як повідомляв раніше Знай.uа в Одеській області дивом врятували жертву "синього кита" "Інцидент стався в місті Олешки, де школярка намагалася покінчити з життям на шкільній перерві".