В Україні в черговий раз "відзначилися" співробітники служб щодо ремонту доріг. На цей раз в Києві. Як повідомив "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook, на вулиці Миколи Пимоненка, 4, асфальт кидають прямо в калюжі. Користувачі у мережі активно обговорюють "нові технології" з ремонту доріг.

"Відео викладаємо на всяк випадок, якщо навесні хтось буде дивуватися "куди подівся асфальт", - підписав автор відео.

Користувачі мережі вже щосили обговорюють дії ремонтників: "М… і так скрізь кладуть щоб потім відмити гроші. А всі дивляться але все проходить ... так і живемо", "Технологія "мокроє сцеплєніє"", "Ди***, невже начальство так ступіло, бабки бачать і все, мозок відключається, як з*** вам не соромно", - в більшості пишуть користувачі.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На улице Николая Пимоненко, 4, асфальт кладут прямо в лужи. Видео выкладываем на всякий случай, если весной кто-то будет удивляться «куда делся асфальт».

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 13 januari 2019

У той же час користувач Sergiy Senchurov написав, що дії шляховиків виправдані: "Там не асфальт укладають, а вибоїни затикають. Інакше автомобілі взагалі залишаться без коліс. До весни така затичка протримається, а далі вже треба ремонтувати нормально. Чи ремонт - ось де питання?" - зазначив він.

У Перечинській міській раді визнали наявність проблем і пообіцяли, що усунуть їх.

До речі, на Закарпатті жителі села Сімер поскаржилися на поганий ремонт дороги на вулиці Коцюбинського. Про це йдеться в сюжеті телеканалу Sirius. Шар асфальту, який був покладений кілька днів тому, вже розсипається в руках.

Нагадаємо, Україна готується до будівництва платних доріг. Однак виникли проблеми на шляху реалізації проектів Мінінфраструктури.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у селі під Луцьком триває ремонт доріг. Однак громадяни обурені тим, що шляховики кладуть новий асфальт прямо на сніг.

Також "Знай.uа" писав, у столиці з'явиться перша платна автодорога, проїзд з якої складе в районі 30 гривень. До проекту 17-кілометрової дороги приступила португальська компанія.