Столичними правоохоронцями був затриманий зловмисник, який знімав з автомобілів номери і вимагав у їх власників 350 гривень за повернення, про що повідомляє Національна поліція Києва.

Як стало відомо, злочинець залишав на лобовому склі автомобіля записку, в якій вказував номер телефону. На нього власник украдених автомобільних номерів повинен був перекинути суму у 350 гривень, після чого незнайомець повідомляв потерпілому адресу, де знаходяться знаки.

У ході проведених слідчих заходів місцезнаходження зловмисника було встановлено – ним виявився 30 – річний чоловік, якого раніше вже судили за аналогічні злочини.

За фактом скоєних ним злочинів поліцейськими відкрито кримінальне правопорушення за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Покарання за цією статтею передбачає до п'яти років позбавлення волі. На даний момент правоохоронці перевіряють злочинця на причетність до схожих злочинів на території Дніпровського району.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що фіналістка Битви екстрасенсів, яка під час шоу пророкувала майбутнє і розповідала про минуле, не змогла побачити крадіжку дзеркал з власного автомобіля. Як припускають деякі користувачі, батьківщина занадто далеко і її сила ослабла, а до Москви, на жаль, магія не дістає. Оскільки, як вважають читачі, у столиці Росії і так вистачає чарівництва, екстрасенс прогавила, як з її машини зняли дзеркала.

Причину події встановили дуже швидко: "чакри засмітилися, третє око не бачило, довелося йти до копів".

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Дніпрі житель Кривого Рогу отримав три роки за те, що зірвав і привселюдно поглумився над українським прапором. Як повідомляють правоохоронці, два роки злочинець отримав за те, що він зробив з прапором, а ще один – за крадіжку, яку скоїв раніше.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві працівник однієї з СТО після алкогольних узливань викрав автомобіль з боксу і ганяв з поліцейськими по всій столиці. Патрульні помітили недобре, коли побачили машину, яка їхала не прямо, а змійкою, після чого чоловіка затримали.