У четвер, 10 січня під Києвом стався шокуючий інцидент, пов'язаний із викраденням людини невідомими.

Про це повідомляють у столичній поліції.

У повідомленні йдеться, що невідомі викрали людину на автомобілі Citroеn темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ. Інцидент стався під Києвом в селі Святопетровское, правоохоронці ввели план "Перехоплення", однак поки що він не дав результатів.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Правоохоронцям стало відомо, що потерпілого звуть Микола Куликов, йому 24 роки.

Чоловіка схопили біля магазину пива "Хмільний" за адресою Богдана Хмельницького, 5. Торгова точка знаходиться поруч з ЖК "Петровський квартал". Його силоміць затягли в машину і зникли в невідомому напрямку.

Поліція продовжує пошуки автомобіля. Сестра і дівчина викраденого просять всіх допомогти пошуку і поширювати інформацію про марку авто і про викрадення. Живе Микола не поруч з місцем події, перебував там з робочих питань. Був одягнений в сіру куртку і сірі спортивні кросівки.

Очевидець встиг сфотографувати машину, на якій викрали Миколу. Це Citroen Space Tourer темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ. У відкритій базі автомобільних номерів МВС державний номер машини Citroen 2016 року випуску, на якій викрали людину, не значиться. Отже, номери на авто "ліві". Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією, повідомити в поліцію.

Нагадаємо, у одному з районів міста Київ 10 січня невідомі злочинці викрали молодого хлопця.

Інцидент трапився в Києво-Святошинському районі. Людину силою заштовхали в автомобіль і повезли в невідомому напрямку. Поліція ввела оперативний план "Перехоплення".

За уточненою інформацією, викрадення сталося в селі Святопетровское. Про це Інформатор дізнався з власних джерел.

"Невідомі схопили хлопця на вулиці, затягнули в автомобіль і зникли. Правоохоронці розшукують мінівен темно-коричневого кольору з номером АА5234ВХ", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв раніше Знай.ua, незважаючи на справжні зимові холоди із снігопадами та посиленими морозами, крадії продовжують "полювати".

Також Знай.ua писав про те, що пограбування квартири нардепа неоднозначно сприйняли в соціальних мережах, пише Politeka.