У ніч на 5 грудня в Києві на Повітрофлотському проспекті знайшли труп жінки.

Про це повідомляє Politeka.

Наразі вже відомо, що тіло жінки знаходилось у технічному тунелі мосту, який проходить над лінією швидкісного трамвая.

Правоохоронці відзначили, що на вигляд жінці близько 50 років. При цьому труп лежав у технічній частині Повітрофлотського мосту. Відзначається, що силовиків викликала п’яна жінка, проте звідки вона дізналася про труп – невідомо.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також відомо, що при попередньому огляді на тілі жінки не було виявлено слідів насильницької смерті.

Разом з тим варто відзначити, що у Києві на Гідропарку з води дістали тіло дівчини без видимих тілесних пошкоджень. На вигляд дівчині не більше 30 років, вона була в нижній білизні.

На місці працювали кілька екіпажів патрульної поліції, "швидка", рятувальники ДСНС та слідчо-оперативна група. Деталі з'ясовує слідство.

Крім того варто відзначити, що у селі Олександрівське Харківської області (Кегичесвский район) сталася страшна трагедія. Наклав на себе руки через повішення 10-річний хлопчик з благополучної сім'ї. Що стало причиною такого страшного вчинку, не повідомляється, правоохоронці намагаються з'ясувати цей факт.

Про трагедію журналістам розповіли в Головному управлінні Нацполиции Харківської області. Увечері 2 січня батьки хопилися хлопчика, а коли прийшли в сарай за місцем проживання, було вже пізно - бездиханне тіло хлопчика з странгуляційною борозною висіло на мотузці в саморобній петлі. Слідів саме насильницької смерті на тілі дитини не було. Все вказувало на те, що дитина повісився сам, однак тіло було відправлено на судово-медичну експертизу.

Слідчі Кегичесвкого відділення поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 115 КК України ("умисне вбивство") з позначкою "самогубство". Розслідування триває.

Також варто відзначити, що у мережі показали фото одного з фігурантів у справі про вбивство двох іноземних студенток у Харкові, чиї тіла були знайдені в багатоповерхівці на Валентинівській, 13А.

Повідомляється, що поліція розшукує уродженця Туреччини 1992 року народження по імені Альмадани Адель Тайсір.

Деякі ЗМІ припустили, що саме цей молодий чоловік і є тим екс-бойфрендом, на якого незадовго до трагедії скаржилася своїм батькам одна із загиблих дівчат.

Нагадаємо,поліція відтворила жорстоку картину вбивства студенток у Харкові.

Як повідомляв "Знай.ua", підозрюваний у вбивстві працівника УДО здався поліції.

Також "Знай.ua" писав, що російські студенти побили першокурсника.

У Харкові знайшли вбитими двох іноземних студенток