У Києві загорівся триповерховий приватний будинок в приватному секторі Осокорків.

Надзвичайна подія трапилася у Дарницькому районі на 47-й Садовій лінії. Горів триповерховий приватний будинок.

Рятувальники отримали виклик 3 січня близько 22:00. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

Популярні новини зараз
Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

"За попередньою інформацією, вогонь охопив котельню і гараж. Прибулі на місце рятувальники негайно приступили до гасіння пожежі. Вже о 23:00 пожежникам вдалося локалізувати займання, а о 23:27 ліквідувати", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пожежникам довелося викотити на вулицю автомобіль Mercedes, в ході ліквідації полум'я. Обійшлося без постраждалих. На місці працювали п'ять одиниць основної та спеціальної техніки, а також чергували медики та патрульні. Причину пожежі встановить слідство.

Нагадаємо, Рятувальники дивом вирвали пенсіонера з вогняної пастки: будинок перетворився в попіл

У Дніпропетровській області в Новомосковському районі сталася пожежа. За інформацією екстрених служб відомо, що загоряння сталося в Орельском мікрорайоні міста Перещепине, горіла квартира на другому поверсі житлового будинку.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби ДСНС України в Дніпропетровській області.

Відомо, що у квартирі знаходився 73-річний господар, його вдалося врятувати і доставити в лікарню. Наразі він у реанімації з отруєнням продуктами горіння та опіками ніг. Пожежу загасили за півгодини. Причини займання встановлюють правоохоронці.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Відомий бізнесмен загинув у страшній авіакатастрофі: шансів на порятунок не було, відео

У Росії разбился приватний вертоліт, який належав російському бізнесменові. Інцедент стався у неділю, 30 грудня, в місті Улан-Уде, яке розташоване в Бурятії.

Відео катастрофи виклали в мережу очевидці.

Після падіння вертоліт загорівся. Загинули четверо людей, які були на борту, в тому числі пілот і троє пасажирів.

Також "Знай.ua" писав про те, що у одному з житлових будинків Харкова сталася пожежа, внаслідок якої загинула людина.