30 грудня в Києві будуть прощатися з популярним і відомим співаком Петром Ковалем.

Заслужений артист України, відомий український співак, професор кафедри оперного співу Національної музичної академії ім. Чайковського Петро Коваль помер у віці 74 років.

Про трагедію повідомили в академії.

Ректорат, Вчена рада, колектив Національної музичної академії ім. Чайковського співчувають рідним, колегам і близьким Коваля.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Вірус убив відому молоду журналістку: "горе для всієї країни"

28 грудня в Америці померла журналистка Бре Пайтон. Їй було всього 26 років.

За даними газети, Пайтон була доставлена у відділення інтенсивної терапії у 27 грудня після того, як знайомий обьнаружил її з ознаками утруднення дихання. Лікарі діагностували у журналістки зараження грипом і менінгіт.

Бре Пайтон була політичним оглядачем консервативного мережевого видання The Federalist. Вона регулярно з'являлася в ефірах телеканалу Fox News як запрошений експерт.

Про це повідомляє видання Los Angeles Times.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Померла зірка серіалу "Доктор Хто": фанати поза себе від горя

Стало відомо, що легендарна британська актриса і зірка серіалу "Доктор Хто" Джун Уітфілд пішла з життя.

Про цієї сумної новини стало відомо завдяки повідомленням видання The Guardian.

На рахунку відомої актриси налічується понад 100 кінокартин. Як з'ясувалося пізніше, Уітфілд померла ще в п'ятницю, 28 грудня. Однак відомо про це стало лише сьогодні, 30 грудня.

Також Знай.uа" писав про те, що Померла легенда радянського хокею

28-го грудня на 71-му році життя помер легендарний радянський хокеїст Євген Зімін.

Євген Володимирович — дворазовий олімпійський чемпіон, багаторазовий чемпіон світу, автор першої шайби у легендарної Суперсерії-72".

У складі Спартака він ставав чемпіоном СРСР у 1967 і 1969 роках. Любителі хокею зі стажем напевно пам'ятають нестримну першу спартаківську трійку Євген Зімін — В'ячеслав Старшинов Борис Майоров.