Для українців з'явилася приємна новина. У новорічну ніч столичне метро буде працювати на 3 години довше. Про це повідомляється на сайті Київського метрополітену, передає Хвиля.

При цьому, у метрополітені нагадали, що графік біля станцій різний. Останній нічний поїзд з центру міста піде 1 січня близько 3:15.

"Останній поїзд відправиться з кожної станції в різний час. З центру міста близько 03:15. Додаткова година роботи додається до звичайного розкладу кожній станції, розміщеного на вході і на платформі", — йдеться у повідомленні.

В ніч з 31 грудня на 1 січня і в ніч з 6 на 7 січня робота наземного громадського транспорту (тролейбусів, трамваїв, автобусів та маршрутних таксі) буде продовжена.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також повідомляється, що 19, 23, 24, 25, 31 грудня, а також 1 і 7 січня буде заборонено рух всіх видів транспорту по Володимирського проїзду, тому у святкові і неробочі дні грудня і січня буде відкрито рух по Хрещатику.

Нагадаємо, заходи в честь новорічних свят у Києві будуть проходити на Софійській площі та Володимирському проїзді, на Контрактовій площі, вулиці Петра Сагайдачного і на територіях, прилеглих до входів на верхню і нижню станції фунікулера.

До речі, фунікулер буде працювати цілодобово.

Крім того, 2, 3, 4 січня транспорт працюватиме за графіком робочого дня.

Відзначимо, у Києві з наступного року обіцяють нарешті запустити єдиний електронний квиток у транспорті.

Про це виданню повідомила керівник прес-служби Київської міської державної адміністрації Катерина Баранова.

Вона зазначила, що презентацію системи було відкладено до наступного року через ті причини, які виникли.

Які саме причини перешкодили своєчасному запуску єдиного електронного квитка, у Київській міській державній адміністрації не уточнюють.

Нагадаємо, Верховна Рада опинилася під водою. Як стало відомо, вулиця виявилася повністю затоплена водою внаслідок аварії, яка сталася на місцевому водогоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на період новорічних та різдвяних свят Укрзалізниця збільшила кількість додаткових поїздів на популярних напрямках.

Також "Знай.uа" писав, сотні жителів столиці, незважаючи на святкові дні, залишаються без гарячої води, теплих батарей та світла. А на багатьох вулицях людей чекає небезпечне подорож по крижаних тротуарах.