Вночі в суботу, 29 грудня, в Києві через прорив водопроводу на бульварі Верховної застрягли кілька машин, у тому числі і аварійні автомобілі, про що повідомляє Автоцентр.

Стало відомо, що через прорвану трубу застрягла машина служби охорони Renault Logan. На місце події приїхали аварійні автомобілі. Серед них - пожежна автоцистерна АЦ-40 на шасі ЗІЛ-4329, проте їй також не пощастило - в результаті застрягла і вона.

Через деякий час приїхав повнопривідний рукавний автомобіль АР-2 на шасі ЗІЛ-131. Перша спроба витягнути Renault буксирним канатом закінчилася його урвищем. Однак через кілька хвилин автомобіль все ж врятували з водного полону.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Потім рукавний автомобіль почав витягати пожежну автоцистерну. Паралельно засіла в грязь і сніг на бульварі автовишка на ГАЗ-3309.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що з перших чисел нового року українці можуть зіткнутися з цієї побутової катастрофою. Водоканали практично в кожному місті будуть відключені від електроенергії, після чого, відповідно, подача води в будинки і квартири припиниться. Подякувати за це варто наше чудове уряд, який вводить в силу закон "Про ринок електричної енергії".

Як повідомляв портал "Знай.иа": фахівці з Інституту колоїдної хімії та хімії води прийшли до висновку, що з українських водопровідних кранів тече неякісна вода, оскільки саме в такому інституті проводяться аналізи води, взяті з різних точок країни. У ній можна виявити цинк, алюміній, марганець, залізо, а також багато інших досить небезпечні домішки.

ТакожЗнай.иа" писав, що початок демонтажу Шулявського мосту в черговий раз перенесли. Тепер до робіт приступлять навесні 2019 року, якщо знову що-небудь не станеться. Поки що триває реконструкція транспортної розв'язки на перетині проспекту Перемоги з вул. Вадима Гетьмана. Разом з ним під ківш екскаватора потраплять і Мафи, які знаходилися біля входу на станцію метро “Шулявська”. Як повідомив головний інженер КП "Дирекція будівництва дорожньо-транспортних споруд Києва" Олександр Здольник, в ході реконструкції шляхопроводу фахівці проектують нову схему руху транспорту.

Geplaatst door Юрий Гоголев op Vrijdag 28 december 2018