У Києві авто провалилося у яму.

Інцидент стався у Святошинському районі міста Києва ввечері, 28 грудня на вулиці Героїв Космосу, 19а. Водій автомобіля Dacia не помітив величезну яму і влетів у неї. Як він сам каже, біля ями не було ні освітлення, ні яких-небудь обмежувальних знаків. Про постраждалих не повідомляється.

Про це інформує Київ Оперативний у соцмережі Facebook.

Нагадаємо, Поліція виявила труп у багажнику: київський інспектор лежав з пакетом на голові

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Черкаської області (Золотоніський район) жителі села Пищане звернули увагу на машину, яка довгий час стояла на вулиці з включеними фарами. Місцеві жителі викликали правоохоронців. Коли вони відкрили багажник, то виявили страшну знахідку – тіло чоловіка з поліетиленовим пакетом на голові. Як виявилося, це був інспектор столичного рибоохоронного патруля.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Чемпіон світу розбився в ДТП: перші подробиці жахливої аварії

Футболіст "Баварії" і збірної Франції 22-річний Кінгслі Коман потрапив в жахливе ДТП. Коман вирішив проїхатися з вітерцем і дуже різко натиснув педаль газу на мокрій дорозі. В результаті його дороге авто спорткар McLaren 720S Coupe вартістю в 250 тисяч євро перетворилося на купу металу.

Як повідомляє видання TZ , ДТП сталося на ділянці траси між Мюнхеном і Штарнберг. Проїхавши зону з обмеженням швидкості в 80 км/год, спортсмен раптово збільшив швидкість і не впорався з керуванням. Повідомляється, що машина, після того, як врізалася у відбійник, пролетіла ще 150 метрів. Сам гравець, на щастя, не постраждав.

Також "Знай.uа" писав, що У Кривому Розі обвалився дах кінотеатру: люди дивом уникли смерті

За словами очевидців інциденту, на місці працюють медики швидкої допомоги, поліцейські і рятувальники. В цілому обрушилося 300 квадратних метрів покрівлі.

Інформації про постраждалих поки немає. Так само поки немає ніяких коментарів поліції і чиновників щодо можливих причин обвалу. Відомо, що в кінотеатрі перебував охоронець. Він встиг покинути приміщення до того, як дах впала. Пізніше міська влада повідомили, що кінотеатр не належить місту вже кілька років, а знаходиться у приватній власності у жителя Дніпра. Саме його звинувачують в аварії будівлі. Жителі Кривого рогу вважають, що будівля кінотеатру обрушилося не просто так. Мабуть когось зацікавив ласий шматочок в центрі міста.