У п'ятницю вранці, 28 грудня, стало відомо про транспортний інцидент у Києві, який загрожує справжнім колапсом.

Про це повідомляє ТСН.

У повідомленні йдеться, що вранці 28 грудня через обрив тролейбусних дротів по вулиці Олени Теліги в Києві зупинився транспорт, відповідну ділянку дороги буквально паралізувало кілометровими заторами.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Особливо критична ситуація в районі Кирилівської церкви в сторону центру Києва. Затор утворився у обидва боки. Зупинилося приблизно 5-6 тролейбусів. Дроти лежать просто на дорозі. Водіям радять завчасно планувати маршрути.

Нагадаємо, днями в Києві біля Дарницького вокзалу сталася автопригода.

Daewoo Lanos не помітив пішохода і збив його за адресою вулиця Привокзальна, 1. Інцидент стався вночі, близько 4:30. Про це Інформатор повідомив з місця подій.

Lanos рухався по Привокзальній в сторону Харківського шосе. Коли він проїжджав Дарницький вокзал, на дорогу вибіг пішохід. Водій не встиг вчасно зреагувати і збив його.

Від різкого зіткнення з автомобілем потерпілий спочатку вилетів на передній бампер автомобіля і тілом розбив лобове скло. Після цього опинився на даху. Аварія сталася раптово, тому кермувальник не відразу зрозумів, що сталося і ще близько 30 метрів провіз збитого на даху.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у соцмережах опублікували світлину маршрутного таксі у Києві, на лобове скло якого прикріпили карту України без незаконно анексованого Росією Криму.

Про даний інцидент на своїй сторінці в Facebook повідомив офіцер Збройних сил України Анатолій Штефан Штірліц, інформує replyua.net. Як повідомив офіцер, маршрутка рухається за маршрутом "Київ – Біла Церква".

"Зради немає... Як і Криму... А я все переживаю, чому наші місцеві маршрутники завжди такі "люб'язні" з ветеранами російсько-української війни. Коментарі зайві", - наголошується у тексті повідомлення.

Також Знай.ua писав про те, що у Кривому Розі сталася тривожна аварія, маршрутка "поцілувала" тролейбус.