У вівторок, 25 грудня, у одній із київських лікарень стався шокуючий інцидент, який буквально змусив засумніватися у хоча б мінімальному дотриманні медиками клятви Гіппократа.

Лікарня
Лікарня

Про це пише dtp.kiev.ua у Facebook та публікує відповідні фото.

У повідомленні йдеться, що в Києві сліпий чоловік опинився на вулиці після того, як його вигнали з лікарні. Піля цього майже місяць йому доводиться жити на зупинці у районі столичної Дарниці.

Як з’ясувалося, чоловік на ім’я Юрій живе на зупинці вже з 1 грудня. Він страждає від катаракти обох очей і нічого не бачить, проте в лікуванні йому відмовили.

Видео с места: Юрия забирают под нашим контролем в больницу. Кто может помочь, реквизиты ниже, едем за скорой. Напомним, с 1 декабря слепой жил на остановке, в снегу.... "В больнице били, боюсь" "Есть не хочу, в туалет ходить некуда и не вижу ничего" За 12 часов после постов о слепом, которого выгнали из больницы на улицу отчета от властей нет. Едем на место. Кто хочет помочь финансово, 5363 5423 0713 6821 Антонов ВВ приват 5375 4114 0013 9767 Антонов ВВ моно (Юрий) Можно подъехать с нами, 0937713333, 14:00+ Из больницы выгнали на улицу. Нужна реальная помощь. Киев. Юрий, Слепой человек с катарактой обоих глаз на улице. Дарница. Срочно нужна помощь. Требуется госпитализация и курирование. Пишите в лс и на 0937713333, с указанием чем сможете помочь. Очень просим кгга и администрацию района максимально быстро отреагировать. Спасибо Спасибо! Влад

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 26 december 2018

"У лікарні били, боюся … Їсти не хочу, в туалет ходити нікуди і не бачу нічого", – розповів чоловік небайдужим киянам.

Пост про проблеми Юрія викликав бурхливу реакцію в мережі, однак столична влада жодним чином не відреагувала на повідомлення про те, що чоловіка вигнали на вулицю з лікарні. Незважаючи на це, Юрія все ж погодилися госпіталізувати.

"У нас перемога: день напруженої роботи не дарма: сліпий Юрій в теплі, нагодований, оброблений, негайно розпочата терапія. Крім сліпоти ще проблеми з ногами, переохолодження і букет всього", – написали кияни.

Відомо, що Юрія погодилися лікувати в 1 клінічній лікарні.

Нагадаємо, у вівторок, 25 грудня, стало відомо про нещасний випадок у районі столичної Борщагівки, у результаті якого загинув чоловік.

Про це пише Telegram-канал "ХК" та публікує відповідні фото трагедії.

У повідомленні йдеться, що через ожеледицю в Києві загинув чоловік. Інцидент стався 25 грудня на Борщагівці.

За інформацією у мережі, чоловік йшов по тротуару і послизнувся на непосипаній доріжці біля будинку по вул. Симиренка, 2. Він вдарився головою і помер до приїзду швидкої.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Росії порушено кримінальну справу проти 58-річного анестезіолога-реаніматолога.

Також Знай.ua писав про те, що у мережі показали жахливий стан однієї з палат у Волинській обласній дитячій лікарні.