Тепер у Дніпропетровській області буде працювати новий мобільний додаток My Pol, за допомогою якого можна викликати поліцію і навіть оцінити роботу поліцейського. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Дніпропетровської області.

За допомогою програми робота кожного поліцейського зможе бути оцінена. Крім цього, сервіс дає можливість отримувати термінові повідомлення від поліції. Зокрема, на прикладі ускладнень дорожнього руху у зв'язку із погодними умовами, ми могли б поінформувати водіїв, які рухаються в напрямку пробки, побудувати свій маршрут за умовами", - розповів заступник начальника ГУНП в Дніпропетровській області Володимир Богоніс.

Крім того, додаток дозволить прискорити реагування поліції на подію, адже оскільки при його установці користувач вже вказав всю необхідну інформацію, зникає потреба заповнювати картку, як під час телефонного дзвінка. Також це допоможе налагодити зворотній зв'язок між поліцією і громадянами.

За словами розробника Дмитра Подворчанського, додаток для миттєвого виклику поліції My Pol було створено ще в 2016 році. На сьогоднішній день програма працює вже в 10 областях України, проте поки що мало українців про неї знають.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Додаток дає можливість користувачам миттєво викликати поліцію, повідомити про правопорушення, ускладнення дорожнього руху, отримувати екстрені повідомлення від поліції, оцінювати роботу поліцейського за номером жетону, а також переглядати карту відділень поліції і лікарень.

Варто відзначити, що 2019 року розробники планують охопити користувачів з інших областей України і додати функцію відправки фото від користувачів для більш ефективного реагування. Надалі передбачається також можливість відправки відео та впровадження електронного кабінету водія.

Нагадаємо, що українська кіберполіція вивела на чисту воду жителя Хмельницького.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік заявив, що будівлю, в якій знаходиться перукарня, заміновано. Після цього він спокійно сів у своє авто і поїхав.

Також портал Знай.uа писав, що столична прокуратура завершила досудове розслідування щодо поліцейських, які "кришували" злодіїв на Центральному вокзалі Києва.