Все таємне рано чи пізно стає явним. Столична прокуратура завершила досудове розслідування щодо поліцейських, які "кришували" злодіїв на Центральному вокзалі Києва.

Про це стало відомо завдяки повідомленню спікера Генеральної прокуратури України Андрія Лисенка.

поліція
поліція

Відомо, що до банди перевертнів у погонах входили начальник сектору кримінальної поліції, двоє оперуповноважених, троє поліцейських сектора превенції, поліцейський-водій, а також 3 професійних кишенькових злодія.

київський залізничний вокзал
київський залізничний вокзал

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Відповідно до розподілу ролей, поліцейські координували дії крадіїв, визначаючи час і місце їх "роботи" на вокзалі, а також допомагали їм уникнути кримінальної відповідальності. Так, під різними приводами поліцейські відмовлялися приймати заяви від потерпілих про вчинення крадіжок або списували вже прийняті заяви до журналу Єдиного Обліку, ніби це не заява про злочин, а дрібна скарга", - заявив Лисенко.

Варто зазначити той факт, що двічі працівники правоохоронних органів відкривали провадження за фактом крадіжок, проте відразу ж закривали їх без вагомих причин.

Варто нагадати, що в Святошинському районі Києва в ніч з 25 на 26 грудня викрали автомобіль BMW. Втім, зловмисниця не змогла впоратися з керуванням чужої машини, тому зовсім скоро врізалася в найближчий стовп.

За даними столичного відділу Національної поліції, інцидент стався на проспекті Перемоги. Правоохоронці з'ясували, що водій вирішив підвезти жінку, однак під час поїздки між ними виникла сварка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Великі Береги Закарпатській області під час святкування католицького Різдва жорстоко побилися дві групи чоловіків. Зараз вже відомо, що чоловіки побилися на ґрунті звичайної сварки, яка переросла на жорстоке побоїще. Крім того відомо, що частина чоловіків, які брали участь у бійці потрапили в лікарню з різного роду ушкодженнями.

Нагадаємо, постраждала від падіння полиці в поїзді вперше заговорила: від Укрзалізниці ніякої допомоги ніхто не пропонував.

Як повідомляв Знай.uа пасажирський автобус перетворився на криваво-металеве місиво: трагедія на дорозі забрала життя 50 людей.

Знай.uа писав, некерована вантажівка під Києвом перетворила дорогу на "пункт призначення": фото.