У вівторок, 25 грудня, у Солом'янському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобуса, про що повідомляють "Вартові Еспрессо".

Автобус стрімко вилетів на узбіччя і зніс огорожу, при цьому ледь не розчавивши пішохода, ща зазівався.

Як розповідає сам водій злощасної маршрутки, все сталося в той момент, коли він спускався з вулиці Борщагівській на вулицю Гетьмана. Раптово його підрізав темний позашляховик, після чого чоловік різко вивернув кермо ліворуч, щоб уникнути зіткнення. В результаті автобус вилетів на узбіччя, зламав по дорозі кілька дерев і врізався в залізну огорожу.

У момент події в салоні перебували кілька пасажирів, однак, на щастя, ніхто з них не постраждав, і медична допомога нікому не знадобилася.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Все могло б закінчитися набагато більш трагічно – в момент, коли маршрутка вилетіла на узбіччя, там знаходилася жінка, яка годувала бездомних собак і яку мало не збив некерований автобус. Він пронісся впритул з розгубленою жінкою і навіть злегка її зачепив.

Спочатку потерпіла відмовилася від госпіталізації, проте через деякий час її чоловік все ж повіз жінку в лікарню для проходження обстеження. В даний час на місці ДТП працює слідчо-оперативна група.

Якщо в даній ситуації водій намагався уникнути зіткнення і діяв в інтересах людей, то недавній інцидент за участі швидкої просто не вкладається в голові. У Львові водій "швидкої" збив жінку з дитиною, після чого залишив їх на місці події, оскільки вважав, що вони самі винні в тому, що трапилося. Байдужість бригади медиків вражає – вони пояснили свої дії тим, що поспішали на виклик.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Індії сталася жахлива автокатастрофа, яка забрала кілька життів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": проїзд у київській маршрутці став останнім для чоловіка, що страждав від проблем із тиском.

Також "Знай.uа" писав, що мер Києва втратив зв'язок з реальністю і витрачає мільйони на новорічні свята замість ремонту шкіл і рішення проблем з гарячою водою.