У столиці в маршрутці помер пасажир.

Про це повідомляє повідомляє Інформатор. Інцидент стався у вівторок вранці, 25 грудня.

Усе сталося біля станції метро "Лісова" в маршрутному таксі.

За отриманими даними, загиблими є 61-річний уродженець Західної України.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як розповів водій тієї самої маршрутки, чоловіку раптово стало зле. на місце одразу ж викликали швидку допомогу.

"За словами водія, інцидент стався близько 06:40 на маршруті Бровари - Київ. Бригада швидкої допомоги, яка прибула на місце пригоди, зафіксувала смерть чоловіка… Причина смерті чоловіка невідома, проте, за словами його рідних, останнім часом у нього були проблеми з тиском", - йдеться в повідомленні.

Маршрутка з пасажирами полетіла в кювет

На Полтавщині сталась серйозна ДТП.

На автошляху "Суми-Ромни-Пирятин", поблизу села Красне водій маршрутки "Мерседес-Спринтер" сполученням "Київ-Суми" " не впорався з керуванням, внаслідок чого з'їхав у кювет та перекинувся.

Нагадаємо, під Києвом маршрутка врізалась в трактор. В результат серйозно травмувалися семеро людей.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, ще одна серйозна аварія сталась з маршруткою на Волині. Там, транспорт, набитий пасажирами, намагався здійснити обгін, в результаті маршрутка опинилась в кюветі.

Також "Знай.uа" писав, що у Житомирській області відразу три мікроавтобуси потрапили в жахливу аварію і тепер життя людей знаходиться в руках хірургів.

Дивіться: В українських містах взялися за ліквідацію маршруток. українці?