У Києві на перетині вулиць Жукова та Шолом-Алейхема (Лісовий масив) згоріло приміщення ресторану "Чумацький двір".

Пожежа виникла в приміщенні складу ресторану. Вогонь спалахнув близько 18 години у неділю, 23 грудня, передає "Інформатор".

Зазначається, що пожежникам не вдалося відразу загасити полум'я. Всередині приміщення знаходилися два балони з газом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

За словами очевидців, було чути звук, схожий на вибух. Охоронець ресторану розповів, що полум'я охопило приміщення складу за лічені хвилини.

Імовірною причиною загоряння стало коротке замикання електромережі. На момент пожежі приміщення було порожнім, і ніхто не постраждав.

ЧП в Киеве: пожар на лесном. Шолом Алейхема, горит ресторан

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 23 december 2018

Нагадаємо, в селищі Олександрівка, розташованому на заході Донецька, сталося займання житлового будинку у результаті потрапляння вибухонебезпечного предмету.

Як повідомляв "Знай.ua", у селі Яблуниця (Карпати) Яремчанської міської ради на Івано-Франківщині згорів готель"Простоквашино"

Також "Знай.ua" писав, медики розкрили правду про постраждалих від вибуху на львівській ярмарці.