Субота, 22 грудня, стала фатальною для відомого економічного експерта Ігоря Гарбарука, на якого в Києві напав невідомий, застосувавши сльозогінний газ, про що повідомив сам потерпілий на своїй сторінці в Facebook.

Як йдеться в повідомленні, близько 13:40, Гарбарук знаходився біля машини поблизу свого будинку, коли раптом до нього підійшов чоловік східної національності, який розпилив в обличчя балончик зі сльозогінним газом. Уточнюється, що грабунком пригода назвати не можна, оскільки з місця зіткнення нічого не вкрадено. Завершилося все тим, що невідомий сів в чекавшу на нього машину і поїхав у невідомому напрямку.

В результаті експерт отримав хімічні опіки рогівки очей, повік, обличчя та був доставлений лікарями в Олександрівську лікарню.

Гарбарук припускає, що це могла бути й випадковість, хоча допускає і спланований напад, оскільки через нетривалий час збирався їхати на прямий ефір телеканалу "NewsOne". Він поділився словами лікаря-офтальмолога: "Рік Свині ще не почався, а вона вже паскудить", відзначив високий рівень криміногенної обстановки в Україні і порадив своїм читачам берегти себе.

Популярні новини зараз
Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Свято Святого Миколая встановило сумний рекорд за кількістю злочинів, скоєних у Києві – 355 повідомлень. Переважають крадіжки, хоча знайшлося місце і хулиганствам, грабежам і розбою. Особи підозрюваних встановлені лише у 62 випадках, хоча у поліції заявляють про зниження кількості злочинів, порівняно з аналогічним періодом за попередній рік. Кількість розкриттів, навпаки, зростає.

В поліції гордо заявляють, що такий стан речей не випадковий і є результатом плідної реалізації цільової комплексної програми профілактики та протидії злочинам.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Сомалі стався жахливий за своєю величиною вибух, який забрав життя десятків людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа": московський сутенер заступився за підопічну і за допомогою пістолета пояснив клієнтам, чому вони не праві.

ТакожЗнай.uа" писав, що російські покупці вбивають один одного навіть через звичайну розмову з продавцями.