Головне теруправління юстиції в місті Київ оприлюднило список найпопулярніших і найрідкісніших імен, які кияни давали новонародженим в 2018 році. Список опублікований на офіційному сайті. А психологи радять бути обережними, називаючи дітей рідкісними іменами.

Найпопулярнішими жіночими іменами стали Софія, Злата, Марія і Мілана. Про це повідомляє прес-служба головного територіального управління юстиції в Києві. Хлопчикам частіше за все давали такі імена: Максим, Артем, Олександр і Дмитро.

Вчені провели дослідження і вияснили, що імена, які легко вимовляються, справляють краще враження, а їхні власники займають краще місце "під сонцем". Трохи сумно, що незвичні імена здебільшого - це забавка для інфантильних батьків і стрес на все життя для дітей.

До списку рідкісних імен для дівчаток потрапили: Эсения, Роксолана, Радана, Тереза, Ірис, Агая, Фаїна, Ясноведа, Златояра, Касандра, Рада. Каталея, Магдалина, Ляля, Леля, Вія, Мелоді, Кая, Лукерія, Грета, Кармен, Веста.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Хлопчиків називали такими екзотичними іменами, як Азарій, Марсель, Златозар, Сварг, Закарія, Лео, Томас, Самійло, Тадей, Леонард, Соломон, Радомир, Дарко, Рувін, Купріян, Оскар, Эремия, Фараон, Михва.

У Мін'юсті зазначають, що нестандартні імена присвоюються дитині іноді у зв'язку з національними традиціями сім'ї. Змінити ж ім'я можуть лише громадяни України.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим вбранням. Цього разу Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в спортивному вбранні, яке складається з чорних лосин і коротенького спокусливого топа ніжно-блакитного кольору, який ледь утримує восьмий розмір грудей моделі

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кримська модель Playboy облилася водою і розсунула ноги на даху.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель поголила голову і опинилася на розвороті Playboy: Мені набридло виглядати, як усі.