Увечері у середу, 19 грудня, у одному із спальних районів Києва сталася стрілянина, яка ледь не вартувала життя людині.

Про інцидент повідомили у прес-службі столичної поліції.

У повідомленні йдеться, що у Солом'янському районі Києва невідомий стріляв у приватного підприємця.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Стрілянина сталася ввечері 19 грудня. В цей час приватний підприємець вийшов з офісу і сів у свій автомобіль Toyota Sequoia. Зловмисник підійшов до автомобіля і вистрілив бізнесменові в обличчя, після чого зник у невідомому напрямку.

За даними правоохоронців, підприємець дивом залишився живий і дістався до лікарні. У чоловіка поранення лівої щоки, перелом нижньої щелепи і пошкодження мови. У його машині знайшли кулю калібру 9 мм. Відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство.

поліція
поліція

Нагадаємо, у Києві в ніч на 10 грудня, близько 1:40, на перехресті вулиць Виборзька і Академіка Янгеля, сталася стрілянина, в результаті чого постраждало троє людей.

За словами очевидців інциденту, всі присутні - студенти Київського Політехнічного інституту і мешкають у гуртожитка навчального закладу. Конфлікт на вулиці стався із невідомих причин, а потім практично одразу переріс у стрілянину, використовувалися й перцеві балони.

На асфальті залишилися множинні сліди крові, розкидані гільзи і магазин від пістолета, стрілянина велася холостими патронами.

Раніше Знай.uа писав про те, що вранці у неділю, 16 грудня, в Києві відбувся надзвичайний інцидент, який в соцмережах вже порівнюють з сюжетом популярної гри GTA.

33-річний підполковник Служби Безпеки України Іван Онищук посварився з таксистом, потім відкрив стрілянину зі службової зброї, а коли залякав бідного водія пострілами в повітря, то викрав його автомобіль Toyota Corolla.

СБУ
СБУ

Потерпілий – водій служби таксі "Експрес", громадянин Росії Володимир Ларшин зателефонував у поліцію і заявив, що йому погрожували невідомою короткоствольною зброєю, після чого викрали машину.

Також Знай.uа повідомляв, що по факту стрілянини в одному з харківських супермаркетів в поліції відкривли ще одне кримінальне провадження.