Скандальний бізнес одіозних українських бізнесменів та олігархів, так чи інакше пов’язаних з Росією, завжди у ТОПі найгостріших та найобговорюваниших питань. Цього разу відповідне питання було підняте і в сесійній залі під час пленарного засідання Київради, що розпочалося 18 грудня в будівлі КМДА. Деякі депутати напряму вказали на факти роздачі землі відомим бізнесменам. Подробиці з'ясовували Знай.ua.

Ахметову віддадуть ділянку у дворі мерії?

Питання щодо декількох ділянок в центрі столиці, які можуть незабаром продати одному з відомих українських олігархів, викликав обурення деяких народних обранців.

"При чому одне з цих питань стосується продажу частини земельної ділянки, яка знаходиться у внутрішньому дворику Київської міської ради. Тобто ми одіозному олігарху, людині, яка висловлювалася про відокремлення України, Ренату Ахметову зараз в центрі Києва будемо віддавати земельні ділянки?", – повідомив під час ухвалення порядку денного депутат Київради Володимир Назаренко.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За словами депутата, з боку столичної влади, навпаки, мають бути зроблені дії, направлені на прикриття бізнесу людей, причетних до оточення екс-президента.

"Єдине, на що заслуговує Ахметов – це тюремна юшка. За ті злодіяння, які він здійснив по відношенню до України. Нам потрібно все робити, щоб ні російського, ні "регіоналівського" бізнесу не було в столиці та в Україні", – підкреслив Володимир Назаренко.

Однак відгуку у сесійній залі його пропозиція так і не знайшла. Під час голосування за зняття цих скандальних питань проголосувало всього 25 депутатів.

Чим закінчиться історія з ділянками в центрі столиці, про які зазначив Володимир Назаренко, буде відомо після їхнього розгляду впродовж пленарного засідання.

Подробиці читайте на порталі Знай.ua.

Раніше Знай.ua писали, що на київських вулицях з'явилося техно-диво: покататися зможе кожен.

Також Знай.ua писали про те, що у Києві відкрили полювання на євробляхи, авто залишають без коліс.