У вівторок, 18 грудня, українську столицю приголомшило зухвале пограбування.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

У повідомленні йдеться, що у вівторок, 18 грудня в Києві двоє невідомих кавказької зовнішності вкрали з ресторану "Компот" сумку з $ 160 000. Поліція ввела оперативний план "Перехоплення", розшукують автомобіль.

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Інцидент стався на вулиці Великій Васильківській, 57/3, додають у поліції.

За попередньою інформацією, двоє чоловіків винесли $ 160. 000 з сумки в ресторані "Компот" і втекли на чорній іномарці в кузові універсал, з номерами АН 1364 ОС. Виклик в поліцію надійшов від потерпілого. О 12:14 патрульними Києва було введено оперативний план "Перехоплення". Машина з викрадачами зникла в районі площі Льва Толстого. Наразі усі екіпажі поліції Києва розшукують автомобіль.

поліція
поліція

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали групу чоловіків, які обкрадали квартири. Поліцейські затримали злодіїв на гарячому.

Про це повідомила прес-служба Національної поліції Києва.

"Співробітники карного розшуку столичного главку спільно з оперативниками Шевченківського управління поліції затримали квартирних крадіїв. Поліцейські побачили, як двоє чоловіків підсадили свого спільника у вікно квартири на другому поверсі в будинку на вулиці Щусєва", - йдеться у повідомленні.

Раніше Знай.uа писав про те, що у одному зі столичних магазинів на відео зафіксували, як "працює" спритна злодійка.

супермаркет
супермаркет

Жінка крала товари у магазині біля метро. Їй вистачило кількасекунд, аби обрати потрібний товар зняти його з вішалки, сховати під одягом і благополучно покинути торговий павільйон. Інцидент зафіксували камери відеоспостереження, передає Київ оперативний.

Зазначається, що крадійка орудувала в магазині жіночої білизни біля станції метро "Академмістечко". Жінці, на вигляд, близько 30 років, тендітної статури.

Київське метро
Київське метро

Також Знай.uа повідомляв, що у Facebook опублікували фото злочинців, а також опис схеми їх роботи.