У столичних парках ялинки і сосни обробили антивандальним розчином, маючи з попередніх років негативний досвід поводження із новорічними деревцятами.

Про це йдеться у повідомленні Апострофа з посиланням на ресурс "Київ Life" в Telegram-каналі.

Такий захід провели з метою уникнення вирубки хвойних дерев до святкування Нового року. Щоб вандали не спиляли ялинки і сосни в парках, комунальні служби обробили їх репелентом. Цей засіб буде виділяти різкий і в’їдливий неприємний запах, якщо покроплене їм дерево занести в приміщення.

На оброблених спеціальним розчином хвойних деревах навіть повісили оголошення. Вандалів попередили: "Обережно! Оброблено репелентом!".

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Новий рік 2019: три способи виконати заповітне бажання у найчарівніший день року.

Як повідомляв "Знай.uа", В 2018 році українцям пощастило, адже відпочивати вони будуть на день більше. Народні депутати погодили рішення зробити католицьке Різдво 25 грудня офіційним вихідним.

Раніше Знай.uа писав про те, що без сліз не поглянеш, як окупований Донецьк прикрашають до новорічних свят. Окупований Донецьк вже традиційно прикрашають до новорічно-різдвяних свят у кольорах псевдореспубліки. На площі Леніна вже зібрали каркас центральної ялинки "ДНР", її відкриття заплановано на 21 грудня.