Про це йдеться у повідомленні Національного Промислового Порталу.

Електробус Skywell вийшов на свій перший маршрут 599 в Києві – від метро Харківська до вулиці Шептицького.

“Електробус перевозить пасажирів у теплому салоні, із досвідченим водієм та тихим плавним рухом, тому навіть викликає здивування своїм комфортом”, – відзначає видання.

Електробуси Skywel проходив до цього тестову експлуатацію у Вінниці з 14 вересня цього року. Транспортний засіб подолав відстань за 6 годин до розряду батареї на 60%. 12-метровий низькопідлоговий міський електробус NJL 6129 BEV. Машина розрахована на перевезення до 81 пасажирів (місць для сидіння 32 + 1).

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Автобус декілька днів уже працював на маршруті №19 “Вишенька – Вінницькі хутори”. Також за ці дні експерти промоніторили роботу електробуса, технічні можливості і зручності для пасажирів.

Автобус марки Skywell – китайського виробництва. Автобус сертифікований в Україні за європейськими стандартами. Разом з автобусом була доставлена ​​спеціальна зарядна станція, яка може наповнювати акумулятори автобуса за три години, а самого заряду вистачить на весь робочий день.

До речі, на виставці EcoDrive 2018 у Києві презентували новий електробус марки Skywell, здатний проїхати на одному заряді до 300 км.

Нагадаємо, Об'єднавчий собор в Україні: стало відомо, хто очолить Автокефальну церкву.

Як повідомляв "Знай.ua", нарешті офіційно оголосили, коли вже Україна отримає багатостраждальний Томос, навколо якого вже стільки розмов.

Також "Знай.uа" писав, що у Київпастрансі пояснили, як пов'язані якість палива, стандарти Євро-5 і ціна на проїзд в міському транспорті?