Погода значно ускладнила роботу столичного аеропорту. Напередодні, 12 грудня, внаслідок сильних опадів кілька рейсів довелося скасувати, а у вечірній час лайнер з Шарм-ель-Шейху, Єгипет, замість Києва полетів в Одесу.

За повідомленням ТСН з посиланням на одного з пасажирів, літак кружляв над Києвом на протязі близько 40 хвилин. Лайнер потрапив в зону турбулентності, внаслідок чого його нестерпно трясло. Після цього "Boeing 737" пішов на посадку в Одесу, де й приземлився в 21:20. До Києва пасажирам літака довелося добиратися поїздом.

Пасажир поскаржився, що бортпровідники в цій непростій ситуації вели себе по меншій мірі дивно – закрилися і не надали жодних пояснень щодо того, що відбувається.

Між тим, погодні умови в Україні і не думаю поліпшуватися. Синоптики попереджають про сильний вітер та мокрий сніг, що значно погіршує пересування по трасах. Напередодні сильний сніг йшов у Київській та суміжних областях, супроводжувався поривами сильного вітру, внаслідок чого товщина снігового покриву зросла на 20 см. 13 грудня основним ворогом для українців стане сильна ожеледь, а для киян – сильний туман, на додачу, який знижує видимість до 500 метрів максимум.

При такій погоді найважче живеться людям, чутливим до температурних перепадів, що викликає появу головного болю і скачки тиску. Відносно погоди на свята, синоптики попереджають про морозах у другій половині грудня, які в кінці місяця зміняться відлигою. Після цього за кілька днів до Нового року морози повторно посиляться і будуть супроводжуватися снігом, який також очікується і у новорічну ніч.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що погода не принесе українцям нічого доброго – варто очікувати виключно неприємності.

Як повідомляв портал "Знай.uа": вітер пожартував над школою, зірвавши дах і перевернувши його у двір.

ТакожЗнай.uа" писав, що у Саудівській Аравії сталося несподіване – пустелю вкрило снігом.