В одному з районів Києва стався конфлікт між двірником та двома безхатченками. Врезультаті інциденту комунальник вистрілив в одного з них.

Про це йдеться в дописі сторінки "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

"Двірник сказав, що хлопці покрали у нього бумагу. Чоловіки заперечували, почався скандал", - вказано у підписі відео події.

На вулиці Анни Ахматової, біля пункту прийому вторинної сировини сталася стрілянина За попередньою інформацією, події розвивалися таким чином: до пункту прийому вторинної сировини підійшло двоє безхатьків (Сергій та Іван). За ними одразу підбіг двірник із сусіднього подвір'я. Двірник сказав, що хлопці покрали у нього бумагу. Чоловіки заперечували, почався скандал. В результаті скандалу, двірник задув газовим балоном Івана. За Івана вступився його друг, в якого двірник здійснив два постріли із якогось пістолету. Один постріл було здійснено у колено, а інший - у голову. І, хоча Сергій втратив багато крові, від госпіталізації він відмовився. Після цього нападник втік, його поки що не знайшли.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 11 december 2018

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Стрілянина відбулася в Дарницькому районі столиці біля пункту прийому вторинної сировини. Двірник, який саме в той час працював у дворі одного з будинків, запідозрив безхатьків у крадіжці паперу. Чоловіки заперечили йому, це спричинило скандал.

В результаті сварки, двірник використав газовий балончик проти одного з безхатченків. Його товариш заступився. Тоді двірник зробив два постріли з пістолета. Одна куля влучила в коліно, інший постріл був націлений в голову.

Постраждалий втратив багато крові, але від госпіталізації відмовився. Нападник же втік з місця події. Нині тривають його пошуки. Правоохоронці офіційних коментарів не дали.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив в перехожого. Зокрема, під час патрулювання в одному з київських районів працівники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж відправились до ймовірного місця стрільби та помітили чоловіка, який щосили намагався втекти з місця події. Відзначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Як повідомляв "Знай.uа", що чоловік влаштував стрілянину в магазині, до нього приєдналися копи, багато загиблих.

"Знай.uа" також писав, що черговий Росляков відкрив стрілянину в коледжі: є загиблі, поранених більше десятка.