В українській столиці сталася страшна аварія. Так, вранці 9 грудня недалеко біля Палацу Україна автомобіль патрульної поліції збив пішохода і вмазався в фасад кафе "Бінокль".

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

Співробітники правоохоронних органів у свою чергу повідомляють, що вони прямували в бік центру по вулиці Великій Васильківській, але на перехресті їх підрізало інше авто.

Для того, щоб уникнути зіткнення водій патрульного авто вивернув кермо в протилежну сторону, через що група патруля разом з авто в'їхали на літню терасу кафе.

Як раз в цей момент по тротуару йшов пішохід, якого збив Prius. Чоловікові на вигляд близько 45-50 років, його забрала швидка з переломом ноги.

Варто нагадати, що автомобіль BMW з європейськими номерами пробив 8 грудня ввечері стіну виправній колонії №51 на Люстдорфській дорозі в Одесі. Як пише видання "Кореспондент", машина їхала у бік Першої станції. За кермом була дівчина, пасажир - хлопець. Водій стверджує, що її підрізала "Мазда", після чого вона влетіла в стовп, задньою частиною в'їхала в огорожу.

Обидві людини в машині були не пристебнуті, подушка безпеки не спрацювала, але ніхто в лікарню не потрапив. Зараз машина знаходиться в семи метрах від паркану. Пролом у стіні зараз закладають працівники пенітенціарної служби.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько 10 ранку, в суботу, 8 грудня, у Харківському районі Києва сталася жахлива аварія. Дівчина на автомобілі Toyota RAV4 збила чоловіка на пішохідному переході. Відомо, що водій автомобіля Toyota не побачив пішохода і збив його. Швидка, яка приїхала на місце події допомога діагнустувала чоловікові струс мозку та закриту черепно-мозкову травму. Потерпілого терміново госпіталізували. На місці працював екіпаж патрульної поліції. Всі деталі події встановлюються.

Нагадаємо, елітна іномарка протаранила сміттєвоз, а водій до того ж побив комунальника: шокуючі фото.

Як повідомляв Знай.uа жахлива ДТП у Житомирі: "швидка" буквально розмазала іномарку, шість тіл вже відвезли.

Знай.uа писав, жахлива ДТП у Києві: дівчина не побачила пішохода і поїхала прямо на нього, плачевний фінал.