Киянам показали, який насправді сервіс по-українськи вони отримують за свої кровні гроші. Водій київської маршрутки наплював не тільки на репутацію, але і тих, кого повинен перевозити. І краще б він наплював, а не помочився. Але його зняли уважні перехожі.

Фото кричущого інциденту з'явилося в Telegram-каналі KievOperativ.

Водій маршрутки у Києві вирішив не мерзнути зайвий раз на вулиці і тому в морозний день справляє малу нужду прямо у салоні мікроавтобуса.

Інцидент стався в неділю, 9 грудня, на кінцевій. "Героєм" став водій маршрутки № 439. Все для людей. Такий сервіс та безкоштовно не потрібен, не те, що за 8 гривень.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у Києві на Подолі сталася аварія з участю автомобіля таксі і трамвая, з-за чого рух на лінії заблокований.

пригода сталася на вулиці Щекавицькій, неподалік від кінотеатру "Жовтень". З-за аварії кілька трамваїв вже зупинилися і не можуть продовжити рух.

На місце прибула поліція, всі деталі з'ясовуються.

Тим часом у Миколаєві під час руху з вантажівки на легковий автомобіль, який їхав позаду, випав величезний металевий кіоск. Зараз вже відомо, що жахлива ДТП сталася близько 10 години ранку на перехресті вулиці Театральна та проспекту Богоявленського.

Відомо, що під час руху вантажівки з неї випав металевий кіоск, який ледь не приземлився на автомобіль, який рухав позаду.

За інформацією місцевих ЗМІ, постраждалих в результаті ДТП немає. Однак через те, що подія сталася на трамвайній лінії рух було заблоковано.

Нагадаємо, у Києві зупинилися трамваї, пасажири в пастці. На місце прибула поліція, всі деталі з'ясовуються.

Як повідомляв Знай. ua, Миколаїв сколихнуло неоднозначне ДТП, водії налякані. Постраждалих вдалося уникнути лише дивом.

Знай. ua писав, що Черкасах чоловік чекав маршрутку, а дочекався власної смерті. Чоловік прямо на зупинці був збитий на смерть маршруткою. Трагедія сталася приблизно о 11.00, передає обласна поліція.