У суботу, 8 грудня, у Києві перекриють один з тунелів. Комунальні служби наполегливо реккомендуют автомобілістам планувати свій маршрут, враховуючи цю інформацію, щоб уникнути пробок в столиці.

Цю інформацію передає "Інформатор".

У повідомленні говориться, що автомобілям заборонять проїзд через тунель у зв'язку з ремонтними роботами.

Так, на вулиці Олени Теліги буде припинено рух транспорту з 08:30 до 15:00. Обмеження пов'язане з ремонтом в тунелі в напрямку станції метро "Почайна".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Комунальні служби просять киян та гостей міста з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і заздалегідь змінити свої маршрути.

Нагадаємо, в пробці на проспекті Лобановського у Києві у водія відібрали велику суму. У Києві невідомі напали на водія в пробці на дорозі і відібрали у нього 300 тисяч гривень.

Напад стався поблизу перетину проспекту Лобановського і вулиці Кіровоградської. Момент нападу зафіксували камери спостереження на дорозі. На записі чітко видно, автомобіль з грошима рухався в пробці, переслідувачі ж прилаштувалися на своєму авто за ним у крайній лівій смузі.

Коли машина в черговий раз була змушена зупинитися в русі пробки, три грабіжника вибігли зі своєї машини і через вікно відібрали сумку з грошима у потерпілого. Після – вони вмить зникли з місця злочину на своєму авто.

Також портал писав, швидкісний экспресс з Києва в аеропорт "Бориспіль" зламався на наступний день після його запуску. Зокрема, зазначається, що експрес залишив столичний вокзал, однак доїхати до кінцевої станції і досі не може через технічну поломку.

"Ми виїхали в 11:01 з вокзалу, повинні були прибути через 37 хв (у 11:38 - ред), але до цих пір на під'їзді. До аеропорту 5 км і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо", - розповів кореспондент Василь Пехньо.

Як повідомляв "Знай.uа", "Укрзалізниця" перестала продавати квитки на вокзалах паніка.

Також "Знай.uа" писав, що українцям озвучили назву найочікуванішого маршруту.