Користувачі мережі сміються над відео, на якому група чоловіків штовхає рельсобус Pesa "Укрзалізниці" в депо

Відео опублікував канал на YouTube "Події дня". Судячи по погоді, воно знято десь на самому початку грудня.

Експрес "Київ-Бориспіль" з аеропорту на Центральний залізничний вокзал ламався двічі - 1 та 4 грудня.

Раніше повідомлялося, що стало відомо, що залізничний експрес з Києва в аеропорт Бориспіль Kyiv Boryspil Express зламався посеред дороги вдруге за тиждень.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Про це написав пасажир поїзда Михайло Макаренко на своїй сторінці в соціальної мережі Facebook у вівторок, 4 грудня.

За словами чоловіка, поломка трапилася біля станції Дарниця. Він уточнив, що двигун поїзда заглох і перестав запускатися.

"Поїзд Київ-аеропорт Бориспіль заглох на перегоні Дарниця-Фармацевтична. Не запускається двигун. Стоїмо на перегоні", – повідомив Макаренко.

Пізніше у коментарях під публікацією пасажир експресу додав, що двигун, зрештою, вдалося запустити, але поїзд все одно не рушив з місця і до нього причепили допоміжний тепловоз.

"Запізнення склало близько 30 хвилин. 620 М-0011 притягнув М62 (тепловоз – ред.). Людей в аеропорту попросили почекати наступного, але потім пустили у 0011. За кілька хвилин машиніст попросив людей перейти до наступного прибулий поїзд, і вибачився", – написав чоловік.

Варто відзначити, що на даний момент невідомо, чи всі пасажири встигли на свої авіарейси. При цьому коментарів від "Укрзалізниці" за фактом другого за тиждень інциденту з експресом поки що немає.

Нагадаємо, у приміщенні столичного залізничного вокзалу з'явився зал очікування для пасажирів експресу "Київ-Бориспіль".

Раніше Знай.ua повідомляв, регіональний філіал Південно-Західна залізниця "Укрзалізниці" збирається серйозно озброїтися.

Також Знай.ua писав, вже майже два тижні на бульварі Тараса Шевченка в Києві не працюють залізничні каси.