Криміногенна обстановка в країні не дає розслаблятися правоохоронним органам, підкидаючи в переддень новорічних свят все більше і більше роботи. Не встиг відгриміти ехо пострілів у харківському супермаркеті, як вже в Києві відбулося безпрецедентне ПП, яке поставило на вуха всю київську поліцію.

6 грудня в Києві підсудний у справі про умисне вбивство виявився хитрішим і небезпечнішим, ніж думалося правоохоронцям. Чоловікові, обвинуваченому за статтею 115 Кримінального кодексу України, вдалося втекти з-під варти під час судового процесу і покинути будівлю. За словами учасників подій, утікач, “скориставшись нагодою, вийшов у коридор і втік”. Як стало відомо, сталося це після того, як міру запобіжного заходу для підсудного, який перебував до цього під домашнім арештом, змінили на утримання під вартою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Про втікача, за повідомленнями з різних джерел, відомо наступне: "Із залу судового засідання Голосіївського районного суду в Києві втік підозрюваний у навмисному вбивстві (год.2 основні підприємства ст. 115 КК України) Йолкін Андрій Валерійович, 1988 року народження. Зріст близько 180 см, середня статура, прямі темно-русяве коротке волосся, очі світлі. Чоловік небезпечний і становить загрозу для суспільства. У разі виявлення, будь ласка, терміново зателефонуйте 102"

У Києві й без того в останній час неспокійно, а тепер, при гуляючому десь по вулицях соціально небезпечному біглому злочинці, ситуація не покращилася. На даний момент невідомо, де може ховатися підозрюваний, чи є у нього спільники і наскільки далеко здатна зайти людина, яка вже, можливо переступала межу і відняла чуже життя, у своєму бажанні уникнути відповідальності перед законом. Втім, будемо сподіватися що посилення заходів безпеки, викликане недавнім замахом на мера під Києвом, дозволить швидко і ефективно виявити, перехопити і затримати втікача до того, як список кримінальних новин поповниться ще однією жертвою.

Нагадаємо, у Харкові охоронець застрелив озброєного ножем покупця

Як раніше повідомляв "Знай.uа", у Москві озброєний підліток захопив школи

"Знай.uа" писав про вбивство іноземця в Києві