Киян попереджають про те, що в ніч з четверга на п'ятницю пити воду з крану - небезпечно для здоров'я.

Стало відомо де і коли "Київводоканал" проведе планову промивку водопровідних мереж. Згідно з повідомленням прес-служба підприємства, в Деснянському та Оболонському районах проводитимуть профілактичні роботи, які заплановано на нічний час. Труби промиватимуть в ніч з 6 на 7 грудня.

Так, в Деснянському районі будуть промивати водопровід на Електротехнічній вулиці, а в Оболонському - на однойменному житловому масиві.

Промивання буде проходити з 23:00 до 6:00. В цей час не рекомендується використовувати воду для приготування їжі та купання.

Після завершення профілактичних робіт "Київводоканал" рекомендує спустити воду з крана перш ніж користуватися нею для готування або гігієнічних потреб. Якщо вона візуально прозора і не має запаху - її можна використовувати.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, в середу, 5 грудня, сталося пошкодження магістрального трубопроводу теплопостачання на вулиці Йорданська, 26.

Через аварійно-відновлювальні роботи тимчасово припинена подача тепла до 186 споживачів: 160 житлових будинків, 16 дошкільних установ і 10 шкіл району. У райадміністрації додали, що тепла немає в будинках на вулиці країни Йордану й Оболонської площі, проспекті Оболонському, вулиці Тимошенко, вул. Олександра Архипенка, просп. Героїв Сталінграда, вул. Малиновського.

Як повідомляв портал Знай.ua, у вівторок, 4 грудня, у Києві на тепломережах та колекторі сталися серйозні "аварійні ситуації", через що 772 житлових будинки залишилися без опалення і гарячої води.

Також Знай.ua писав, у Києві стався черговий прорив тепломережі - гарячий грязевий фонтан забив цього разу на проспекті Валерія Лобановського, 146.