В аеропорту "Київ" (Жуляни) сталась аварія з пасажирським літаком. Повітряне судно наїхало на пусковий генератор.

Про це повідомляє Роман Сініцин. на своїй сторінці в соцмережі.

Чоловік опублікував знімок, на якому видно, що літак "ЯК-40" не розминувся з аеродромним генератором. З інциденту вже почали кепкувати в коментарях під дописом.

Наразі немає офіційних еоментраів з приводу інциденту на летовищі. На дзвінки журналістів керівництва аеропорту не відповідає.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Літак упав на дитячий ценрт реабілітації

Страшна авіакатастрофа шокувала жителів штату Флорида. Легкомоторний літак зазнав аварії та упав прямо на будівлю, де знаходиться центр терапії для дітей з аутизмом. В результаті є жертви.

Нагадаємо, 28 листопада, стало відомо, що гелікоптер російської авіакомпанії "ЮТейр" Мі-26Т розбився під час незапланованої посадки в складних метеоумовах в Ненецькому автономному окрузі (Росія).

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, літак невеликих розмірів звалився прямо на житлові будинки, сталася трагедія на півночі Сан-Паулу. В результаті багато травмованих та двоє осіб загинуло. В будинках почалась пожежа.

Раніше портал Знай.ua писав, що у Зімбабве сталась авіакатастрофа. Невеликий літак літак упав на південному сході центральної частини африканської республіки. В результаті загинули громадяни ЄС.

Дивіться: Авіакатстрофа у Мексиці. Вижили усі. Це назвали справжнім дивом