У четвер ввечері, 29 листопада, у Києві стався кривавий інцидент із стріляниною.

Відповідна інформація з'явилася на сторінці спільноти dtp.kiev.ua у Facebook.

У повідомленні йдеться, що інцидент стався по вулиці Червоноармійській. У хлопця кілька разів вистрілили з травматичного пістолета.

Видео с места: Стрельба в самом центре Киева на улице красноармейской: в парня несколько раз выстрелили из травматического пистолета Стрелявшие были моментально нейтрализованы патрулём полиции, которая была неподалёку. Пострадавший даёт показания полиции. Ещё раз напоминаем, использование оружиявозможно только в экстренных случаях при угрозе вашей жизни и здоровья https://youtu.be/xe5nGskLpIk

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще
Geplaatst door dtp.kiev.ua op Donderdag 29 november 2018

Також наголошується, що зловмисники були нейтралізовані патрулем поліції. Наразі з'ясовуються усі обставини інциденту.

поліція
поліція

Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали чоловіка, який тричі вистрілив в перехожого.

Про це повідомляє у Відділі комунікації поліції Києва.

Зокрема, під час патрулювання в одному з київських районів працівники поліції почули на вулиці кілька пострілів. Вони відразу ж відправились до ймовірного місця стрільби та помітили чоловіка, який щосили намагався втікти з місця події. Відзначається, що правоохоронці його затримали та вилучили пістолет.

Також відомо, що конфлікт між чоловіками стався цілком випадково в одному з магазинів, що у подільшому переросло у стрілянину.

"Після цього патруль під'їхав до торгового закладу на проспекті Мінськом, біля якого прозвучали постріли, і виявив пораненого 38-річного місцевого жителя. За його показаннями і показаннями очевидців, чоловік, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, йшов по вулиці і чіплявся до перехожих. У магазина у зловмисника виник конфлікт з потерпілим, в ході якого 53-річний чоловік дістав зброю і здійснив три постріли. з вогнепальними пораненнями місцевого жителя госпіталізували. Зараз його стан лікарі оцінюють як задовольнить льно", - йдеться в повідомленні.

Раніше Знай.uа писав про те, що у Києві на перехресті бульвару Лесі Українки і вулиці Івана Кудрі невідомий відкрив стрілянину і втік на позашляховику.

Також Знай.uа повідомляв, що у Києві директор ресторану, який розстріляв відвідувача і серйозно поранив ще одну людину, постане перед судом.