В поліції просять повідомити будь-яку інформацію про його місцезнаходження.

У Києві шукають Щадних Максима Олександровича 2004-го року народження.

Як йдеться на сторінці Розшуку дітей ГУНП у Києві, 14-річна дитина зникла і не виходить на зв'язок з батьками. Його розшукує Дніпровське управління поліції.

Хлопчика можна впізнати за цими прикметами: русяве волосся, блакитні очі, зріст приблизно 165 сантиметрів.
На ньому була синя куртка, джинси чорного кольору, коричневі черевики і синя шапка.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Батьки можуть повідомити інформацію про зниклу дитину Службі розшуку дітей "Магнолія" за номером 116 000, а якщо дитина загубилася в Європі – то з єдиного європейського номером 116111. Також необхідно в обов'язковому порядку зателефонувати в місцеву поліцію.

Нагадаємо, Не повернулися зі школи: четверо дітей безслідно зникли серед білого дня, копи поставили на вуха весь місто

У вівторок, 20 листопада, стало відомо, що у Сумській області співробітники поліції розшукують чотирьох зниклих дітей. Про це повідомляє "УНН", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

Так, відзначається, що діти вийшли з будинку в школу інтернат, але так і не повернулися. Згідно з інформацією, в цей день в школі занять не було. При цьому всі зниклі діти 2002, 2005, 2008, 2009 років народження були родичами.

Також вдалося з'ясувати, що діти періодично прогулювали заняття. На даний момент їх місцезнаходження невідоме. Поліцейські почали досудове розслідування.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пролетів понад 50 метрів: у Кременчузі хлопчик вижив після падіння у пекельну безодню

В Кременчузі тільки й розмов, що про чудесне спасіння "народженного в сорочці" 14-річного підлітка, який уцілів, впавши в кар'єр з 150-метрової висоти. Про це йдеться у випуску служби новин ТСН. Повідомляється, що хлопчик гуляв з друзями неподалік, потім по дурості вирішив перелізти через паркан, але не втримав рівноваги і зірвався вниз.

ТакожЗнай.ua" писав про те, що Проблеми зі здоров'ям: у Києві розшукують 12-річну дитину, фото

Правоохоронні органи Києва разшукують 12-річного Андрія Волчкова. Відомо, що дитина 26 жовтня близько 12:00 вийшов з дому і не повернувся.