Зловмисник був засуджений на чотири з половиною роки в'язниці з випробувальним терміном у три роки, повідомляє Інформатор.

Інцидент стався у вересні 2018 року в Дарницькому районі Києва. Патрульними був зупинений автомобіль, який дивним чином рухався по дорозі. Водієм виявився чоловік, схудлий запах алкоголю. Чоловік від тесту на алкоголь відмовився. Потім він вирішив зателефонувати друзям, щоб "вирішити".

Потім на місце події прибули друзі п'яного водія. Вони почали погрожувати поліцейським, тому вони вирішили викликати підкріплення. Через кілька хвилин на місце інциденту прибув ще один патруль, щоб все-таки оформити правопорушення.

Незабаром п'яний чоловік вдарив ногою в спину співробітницю поліції, від чого вона впала на землю і отримала травми коліна і руки. Злочинець вирішив втекти від копів, але був моментально затриманий. Поліцейської викликали "швидку".

поліція
поліція

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В суді горе-водій зізнався у скоєнні злочину, передбаченого статтею 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів). Злочинцеві було винесено вирок: позбавлення волі на термін чотири з половиною роки з випробувальним терміном три роки. До того ж, чоловік виплатить державі більше 3 тисяч гривень за проведення експертиз і попросити вибачення у співробітниці поліції з допомогою засобів масової інформації.

Нагадаємо, Клята дорога: на місці загибелі українського співака чортівня твориться і гинуть люди

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення поліції Львівської області.

ДТП на Львівщині
ДТП на Львівщині

У повідомленні сказано,що у Львівській області на трасі Тернопіль - Львів, поблизу села Велика Вільшаниця, що в Золочівському районі, зіткнулися автобус і легковий автомобіль Citroen Berlingo, за кермом якої перебував 38-річний житель Золочева. Трагедія сталася 21 листопада близько 6:30 ранку.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Уразив тисячі, збитків - на мільйони: схоплений найнебезпечніший хакер, українцям радять перевірити свої комп'ютери

Також Знай.ua" писав про те, що "Розірвало навпіл, рештки розлетілися по полю": пекельне ДТП жахнуло всю Україну, багато загиблих